Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne vagy hülyeség lenne? (többi lent) 18/l
Barátom és én 3 hónapja járunk,de egyelőre távkapcsolat (én vidék,ő Budapest). Jövőre a fővárosba mennék tanulni ha összejön tehát addig kéne csak kibírni,DE..nem érzem azt hogy szeretne,mert havi 1-2x tudunk találkozni,élőben minden rendben,viszont ha neten beszélünk nem írja hogy szeret (még az elején sokszor írta most meg egyáltalán nem),meg néha mintha csak haverok lennénk úgy beszélünk vagy pár mondatot napközben...Egy közös ismerős kérdezte tőle minden oké-e és mondta hogy igen. Meg egyszer írtam neki,hogy ha szakítani akar akkor őszintén mondja meg de megijesztettem vele mert meg sem fordult a fejében..
Ilyen természetesnek veszi h ott vagyok neki és nem kell tenni semmit érte? (nincs másvalaki a képben az biztos,persze aztán ki tudja)
Bocsi,kicsit hosszú lett,köszi annak aki elolvassa. Légyszi normális válaszokat:)
Igaz,de ha csak "muszájból" mondja mert én szóltam neki az azért nem sokat ér nem?
Meg ha szeretne akkor eszébe jutna magától is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!