Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hülyeség féltékenynek lennem?
Sziasztok!
Féltékeny vagyok egy lányra habár felesleges , mégis így van
Akit érdekel a hosszabb történet az írja :)
szoval
tavaly voltam nulladikos a kozepiskolaban. es akit kineztem magamnak srac , nagyon jofej volt sak sajnos volt baratnoje. mar z is rossz volt mert en nagyon szerettem mar akkor is. de utana szakitottak es vegul osszejott velem. minden ment is rendben csakhogy a legjobb lanybaratnoje teljesen ratapadt. amikor a baratommal kettesben voltunk is irogattak es a csaj angyalkajanak hivta , a baratom megy siman hagyta minden nelkul. azota ugyan nem beszelnek de bennem mely nyomot hagyott
15 eves vagyok. decemberben 16
lehet ez most ront a helyzeten mert az ilyen kisebbeket lenezik altalaban a nagyobbak es mondjak hogy tanuljak vagy barbizzak
azt hiszem ertheto ha feltekeny vagyok
eletemben eloszor kapok valami igazan nagyon ertekeset erre el akarjak venni
Ha nem szeretnéd,hogy gyerekként kezeljenek előszőr tanulj meg letölteni egy billentyűzet appot ami kijavítja a hibákat és felrakja az ékezeteket. Ebbe az a szép,hogy sok telefonba alapból van ilyen...(engem nem zavar de ezen az oldalon tényleg így fogsz előrébb jutni.
A kérdésedre pedig,hogy ha látsz rá esélyt hogy a barátod esetleg megcsaljon vele(senki se békül ki csak úgy az exével) akkor vagy ne vedd olyan komolyan a kapcsolatot és keress már most magadnak új pasi jelöltet vagy szakíts és keress utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!