Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet azért nem érzek szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem érzek szinte semmit a jelenlegi párom iránt mert nem vagyok még túl az exemen?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Fel nem foghatom, hogy lesz két ember között párkapcsolat úgy, hogy "nem érzek iránta szinte semmit". Ezt egyszer valaki elmondhatná nekem.

Egyébként, ha nem vagy túl a volt barátodon vagy barátnődön akkor mi az odaégett túros palacsinta végett kezdtél bele egy új párkapcsolatba ráadásul úgy, hogy nem érzel a másik iránt semmit?

2022. aug. 29. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Fullosan lehetséges ez.
2022. aug. 30. 03:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt nem értettem sosem, hogy az ember ha nincs túl az előzőn, akkor miért akar tovább szenvedni egy új kapcsolatban? Plusz még egy másik embert is megbánt vele, aki a párja, mert lelkileg azt is kikészíti. Hajt a tatár vagy mi? Mi a lekváros kenyérért nem tud az ember magának időt adni és elgondolkodni mit is akar valójában? Tök mindegy mi miatt, de ha meg nem érzel iránta semmit, akkor miért vagy vele?
2022. aug. 30. 06:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Kutyaharapást szőrével. De nem válik be, csak rosszabb lesz, és az új partnernek is fájdalmat okozunk.

N

2022. aug. 30. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!