Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy visszajön?
A párom 3 hete szakított velem 13 év kapcsolat után (4 nappal az évfordulónk és 2 héttel karácsony előtt).
Én 32/L, Ő 30. Épp a babaprojekt előtt álltunk. 2 éve vettünk egy szép hétvégi házat, 1 éve pedig beköltöztünk álmaink lakásába.
3 hete mindenféle előjel nélkül a kanapén ülve bejelentette, hogy már nem szeret és nem boldog velem, de konkrétan nem tudja megmondani, mi a baja. Január elején fog kikötözni, én pedig itt maradok a közös álmunkban, összetörve... Lehet hogy megijedt a csaladtervezéstől? Vagy tényleg kihűlt a dolog? Én nem így éreztem :(
Mégis egyelőre reménykedve várom, hogy meggondolja magat, bár most tudom hogy hagynom kell menni :(((
22.
Igen,sajnos úgy néz ki
Sajnálom a veled történteket de legalább volt benne anyi tiszteség,hogy a szemedbe mondta.
Még mindig jobb igy mintha akkor megy el amikor már megszületet a babátok,tudom ez nem vigasztal.
Talán meggondolja magát és ha még jelent neki valamit az együtt töltött évek akkor vissza megy hozzád.
Ha nem akkor tovább kell lépned még ha ezt nehéz szível teszed is,fiatal vagy ellöted az élet biztosan találsz egy megértő és szerető társat.
Saját tapasztalatból mondom ezt én már idöseb vagyok 57F.
Az én feleségem 28 évi házaság és 3 gyerek után ment el.
Azt sejtetem,hogy megcsal de soha nem vallota be.
2021 májusában arra értem haza a munkából,hogy ősszecsomagolt és elment.
Azota sem adott kielégitő választ arra,hogy miért hagyott el bennünket.
Biztosan benem is volt hiba de akkor is megkellet volna beszélni a problémékat ezt én soha nem kaptam meg.
A leirtak alapján te sem kaptad ezt meg lehet,hogy tisztázó beszélgetés helyre hozná a kapcsolatotokat.
Ehez viszont ketten kelletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!