Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van rá esély, hogy visszajön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy visszajön?

Figyelt kérdés

A párom 3 hete szakított velem 13 év kapcsolat után (4 nappal az évfordulónk és 2 héttel karácsony előtt).

Én 32/L, Ő 30. Épp a babaprojekt előtt álltunk. 2 éve vettünk egy szép hétvégi házat, 1 éve pedig beköltöztünk álmaink lakásába.

3 hete mindenféle előjel nélkül a kanapén ülve bejelentette, hogy már nem szeret és nem boldog velem, de konkrétan nem tudja megmondani, mi a baja. Január elején fog kikötözni, én pedig itt maradok a közös álmunkban, összetörve... Lehet hogy megijedt a csaladtervezéstől? Vagy tényleg kihűlt a dolog? Én nem így éreztem :(

Mégis egyelőre reménykedve várom, hogy meggondolja magat, bár most tudom hogy hagynom kell menni :(((

2022. dec. 31. 13:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%
#20! Ez teljesen érthető, de biztosan bele fog telni egy időbe, amíg túl lépsz rajta, de ha most elkezded áltatni magad, hogy majd biztos visszajön, csak kiéli magát, akkor újabb éveid mennek el rá, és semmi garancia rá. Ha gyereket akarsz, nem érsz rá annyira, mint ő (ha ő akar egyáltalán.) Ne értsd félre, még nem késtél le semmiről, de így is beletelik pár évbe, amíg ezt lezárod lélekben és felépítesz egy új kapcsolatot, amiben gyereket vállaltok. Ha ezt megtoldod még pár évvel mert arra vársz, hogy visszajöjjön, úgy már neccesebb.
2022. dec. 31. 16:28
 22/26 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki akkor a karriert választotta.
2022. dec. 31. 17:15
 23/26 A kérdező kommentje:

22.

Igen,sajnos úgy néz ki

2022. dec. 31. 17:32
 24/26 anonim ***** válasza:
55%
Én nem értem, mi a baj a szakítás módjával. Jobb lett volna, ha előtte hónapokig veszekszik? Tisztába tette az érzelmeit, és ő nem akarja megoldani, nem akarja megpróbálni, ennyire egyszerű. Egyáltalán nem volt tisztességtelen, neki nem kell melletted maradnia, csak mert 13 éve együtt vagytok. Nem játszotta el a boldog karácsonyt,a boldog évfordulót. Szar neked, ez teljesen igaz, de ő nem volt tisztességtelen, ez csak simán így alakult. Nem tehet róla, hogy már nem szeret, nem akar veled élni. Van ez így.
2022. dec. 31. 18:16
 25/26 anonim ***** válasza:
48%

Sajnálom a veled történteket de legalább volt benne anyi tiszteség,hogy a szemedbe mondta.

Még mindig jobb igy mintha akkor megy el amikor már megszületet a babátok,tudom ez nem vigasztal.

Talán meggondolja magát és ha még jelent neki valamit az együtt töltött évek akkor vissza megy hozzád.

Ha nem akkor tovább kell lépned még ha ezt nehéz szível teszed is,fiatal vagy ellöted az élet biztosan találsz egy megértő és szerető társat.

Saját tapasztalatból mondom ezt én már idöseb vagyok 57F.

Az én feleségem 28 évi házaság és 3 gyerek után ment el.

Azt sejtetem,hogy megcsal de soha nem vallota be.

2021 májusában arra értem haza a munkából,hogy ősszecsomagolt és elment.

Azota sem adott kielégitő választ arra,hogy miért hagyott el bennünket.

Biztosan benem is volt hiba de akkor is megkellet volna beszélni a problémékat ezt én soha nem kaptam meg.

A leirtak alapján te sem kaptad ezt meg lehet,hogy tisztázó beszélgetés helyre hozná a kapcsolatotokat.

Ehez viszont ketten kelletek.

2023. jan. 1. 09:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Az más ha 28 év házasság és 3 gyerek után nem erőlködik. Bár ha a gyetekek már felnőttek, a te felháborodásodat sem értem. 30 évesen, gyerek, házasság nélkül viszont nem kell erőlködni, sem párterápiára járni. Senkinek sem lenne jó, ha ideig-óráig megint összejönnének és esküvő meg szülés után válnának el. Ami nem megy, nem kell erőltetni, szerelmet senkiből sem lehet kizsarolni, csak mert a másik fél szerint az lenne a tisztességes.
2023. jan. 1. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!