Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy visszajön?
A párom 3 hete szakított velem 13 év kapcsolat után (4 nappal az évfordulónk és 2 héttel karácsony előtt).
Én 32/L, Ő 30. Épp a babaprojekt előtt álltunk. 2 éve vettünk egy szép hétvégi házat, 1 éve pedig beköltöztünk álmaink lakásába.
3 hete mindenféle előjel nélkül a kanapén ülve bejelentette, hogy már nem szeret és nem boldog velem, de konkrétan nem tudja megmondani, mi a baja. Január elején fog kikötözni, én pedig itt maradok a közös álmunkban, összetörve... Lehet hogy megijedt a csaladtervezéstől? Vagy tényleg kihűlt a dolog? Én nem így éreztem :(
Mégis egyelőre reménykedve várom, hogy meggondolja magat, bár most tudom hogy hagynom kell menni :(((
Sajnalom.. Nagyon rossz lehet neked. Semmivel sem indokolja?
Probald hagyni most, ha menni akar, menjen, te pedig epitsd ujra magad.
Örülj hogy korrektül megmondta.
Én inkább azt valoszinusítem hogy a ferfiak szeretnek hóditani, szeretik az izgalmakat, itt meg készem kap mindent lazán és az lehet a baj. Ez tenyleg sokakra kiábrándítóan hat. Nincs meg a vadászszellem így. Nekik ez lételemük. De ez csak tipp.
Én örülnék annak hogy legalább annyi volt benne hogy leül és egyenesen megmondja.
Sokan vannak akik a nagy mérföldkövek előtt jönnek rá (baba, ház) hogy nem a megfelelővel vannak együtt. Addig vakon kényelmesen elvagyogatnak a kapcsolatban, de mikor jönnek a fontosabb dolgok, azok döntés elé állítják hirtelen az embert, hiszen egy közös ház, közös baba életre szóló döntések.
Úgy néz ki az álmaitok lakását még meg akarta élni, de valami előjele biztosan volt. 13 éves kapcsolat után azért ismeri az ember a másikat, észre lehet venni ha a párunk nem érzi jól magát, vagy már annyira vakon éltetek egymás mellett? Nyilván nem fair az utolsó pillanatban meglépni a különválást, de gondolj arra hogy még mindig jobb mintha már útban lenne a baba..
Beijedt. Tipikus férfi, motorostúrában még benne van, de aztán gyerek mégse legyen.. meg amúgy is ugyanazzal leélni a hátralevő életét 13 év után? :D Hooogy képzelted?:D
Örülj inkább neki hogy kiderült már nem szeret, mindenki folytassa az életét, 30 évesen még bőven van esély új boldogságra.
Kerdezo, nem is akar gyereket, elni akarja az eletet.
Ha babat akarsz, nem ot keresed…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!