Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van rá esély, hogy visszajön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy visszajön?

Figyelt kérdés

A párom 3 hete szakított velem 13 év kapcsolat után (4 nappal az évfordulónk és 2 héttel karácsony előtt).

Én 32/L, Ő 30. Épp a babaprojekt előtt álltunk. 2 éve vettünk egy szép hétvégi házat, 1 éve pedig beköltöztünk álmaink lakásába.

3 hete mindenféle előjel nélkül a kanapén ülve bejelentette, hogy már nem szeret és nem boldog velem, de konkrétan nem tudja megmondani, mi a baja. Január elején fog kikötözni, én pedig itt maradok a közös álmunkban, összetörve... Lehet hogy megijedt a csaladtervezéstől? Vagy tényleg kihűlt a dolog? Én nem így éreztem :(

Mégis egyelőre reménykedve várom, hogy meggondolja magat, bár most tudom hogy hagynom kell menni :(((

2022. dec. 31. 13:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom.. Nagyon rossz lehet neked. Semmivel sem indokolja?

Probald hagyni most, ha menni akar, menjen, te pedig epitsd ujra magad.

2022. dec. 31. 13:49
 2/26 anonim ***** válasza:
27%

Örülj hogy korrektül megmondta.

Én inkább azt valoszinusítem hogy a ferfiak szeretnek hóditani, szeretik az izgalmakat, itt meg készem kap mindent lazán és az lehet a baj. Ez tenyleg sokakra kiábrándítóan hat. Nincs meg a vadászszellem így. Nekik ez lételemük. De ez csak tipp.

Én örülnék annak hogy legalább annyi volt benne hogy leül és egyenesen megmondja.

2022. dec. 31. 13:51
 3/26 anonim ***** válasza:
82%
Tényleg nem vetted észre, hogy lett volna bármi előjele? Szerintem ezt egy nő érzi.. jobb esetben
2022. dec. 31. 14:07
 4/26 A kérdező kommentje:
Tényleg semmit, de semmit nem vettem rajta észre. Előtte való nap még az új lakáshoz tartozó parkoló helyet is meg akarta nézni. Pár hete a konyhánk egy részét terveztettük egy asztalossal. Nemsokára érkezik is. Néhány hete elvitt egy hétre Velencébe motoros túrára a szülinapomon. Jövőre terveztünk egy 3 hetes túrát Amerikában, aztán jöhetett volna a baba projekt. Erre hirtelen kinyögte miután konkrétan spontán rá akartam vetni magam a kanapén, hogy nem szeret eléggé egy közös gyerekhez. És hogy próbáljuk meg egymás nélkül, mert nem tudna boldoggá tenni, bár lehet, hogy most élete legnagyobb hibáját követi el, mégis úgy érzi ez a helyes döntés. MI VAN?!.... :(
2022. dec. 31. 14:15
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vannak akik a nagy mérföldkövek előtt jönnek rá (baba, ház) hogy nem a megfelelővel vannak együtt. Addig vakon kényelmesen elvagyogatnak a kapcsolatban, de mikor jönnek a fontosabb dolgok, azok döntés elé állítják hirtelen az embert, hiszen egy közös ház, közös baba életre szóló döntések.

Úgy néz ki az álmaitok lakását még meg akarta élni, de valami előjele biztosan volt. 13 éves kapcsolat után azért ismeri az ember a másikat, észre lehet venni ha a párunk nem érzi jól magát, vagy már annyira vakon éltetek egymás mellett? Nyilván nem fair az utolsó pillanatban meglépni a különválást, de gondolj arra hogy még mindig jobb mintha már útban lenne a baba..

2022. dec. 31. 14:23
 6/26 anonim ***** válasza:
82%

Beijedt. Tipikus férfi, motorostúrában még benne van, de aztán gyerek mégse legyen.. meg amúgy is ugyanazzal leélni a hátralevő életét 13 év után? :D Hooogy képzelted?:D

Örülj inkább neki hogy kiderült már nem szeret, mindenki folytassa az életét, 30 évesen még bőven van esély új boldogságra.

2022. dec. 31. 14:32
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
13 eve? Baszki mennyi evet pazaroltal egy csicskara…
2022. dec. 31. 14:43
 8/26 anonim ***** válasza:
82%
3. Vagyok. Sajnálom kérdező, ez döbbenet és nem is tudom hova tenni… de úgy tűnik tényleg mindenre van példa és semmire sincs garancia. Arra nem tudok választ adni, hogy visszajön-e, de megmondom őszintén, hogy 13 évi együttlét után ilyen módon elhagyni valakit, sokat elárul az emberről és nem jót, így legalább hálás lehetsz, hogy nem olyannal kötöd össze az életed, aki ennyire bizonytalan, megingatható. Én valószínűleg ezek után nem jó szájízzel fogadnám vissza, egyáltalán lehetne-e bizalommal folytatni egy kapcsolatot ekkora “meglepetés” után? Az biztos, hogy jobb ha az ember őszinte magához, mint hogy megkeserítse a saját es a másik életét is, ebből a szempontból korrekt volt ő. De adhatott volna részletesebb magyarázatot is, jó lenne azért erről egy nagy beszélgetés ahol elmondja, mi vezetett nála idáig és legalább te is tisztán látnál
2022. dec. 31. 14:44
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Annyi még, hogy ezek alapján nagyon jól rejtegette az érzéseit, benne zajlódó dolgokat, ami szintén nem jó ómen egy egész életre szóló kapcsolatnál
2022. dec. 31. 14:47
 10/26 anonim ***** válasza:
69%

Kerdezo, nem is akar gyereket, elni akarja az eletet.

Ha babat akarsz, nem ot keresed…

2022. dec. 31. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!