Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha féléves viszonya volt a férjemnek és a másik nőt választotta, van esély arra hogy megbánja a döntését és visszajön?
18 évig voltunk házasok van egy lányunk. A házasságot ketten rontottuk el ezt tudom, látom a saját hibáimat és az övéit is. Nem kifogást keresek és nem lecseszést várok hogy én hol rontottam el, ez a kérdés szempontjából lényegtelen.
Kérem olyanok írjanak, akiknél volt egy ilyen törés/válás a házasságukban, de a férj megbánta és vissza akart jönni. Mi történt, hogy alakult azóta, visszaengedtétek vagy sem, mi lett veletek azóta?
Nincs!
Ha elrontottátok a kapcsolatot, a másik mellett boldog a férjed, akkor már cseszheted. Minek menne hozzád vissza, soha nem lesz olyan a dolog, mint kezdetekkor, a sok vitáta, stb-t nem felejti el ő sem.
Késő bánat. Ott fog maradni, hamarosan kopog az ügyvéd az ajtódon a válással.
Nekem az a véleményem, hogy nincs menthetetlen kapcsolat, de mindkét fél kell, hogy akarja, hogy működjön.
A férjed hogyan áll hozzá, mit mond? Nincsenek kétségei, egyértelműen az új nőt választotta?
Nem saját tapasztalat, hanem ismerős; ott hagyta családját fiatal szöszi miatt. Szerelmes lett a drága. Miután minden vagyonából kiforgatta, megpróbált visszamenni.
Egyébként, ha vissza is térne, nem lenne már jó.
4: úgy tűnik nincsenek kétségei, boldognak látszik ha jön a gyerekért
igazából azt hiszem már nem is reménykedem az újrakezdésben, de mégis jólesne a lelkemnek olyat olvasni, hogy valakinek sikerült
8: olyat nem is láttam még szerintem
persze lehet nem a gyakorin kellene olvasgatnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!