Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha féléves viszonya volt a férjemnek és a másik nőt választotta, van esély arra hogy megbánja a döntését és visszajön?
18 évig voltunk házasok van egy lányunk. A házasságot ketten rontottuk el ezt tudom, látom a saját hibáimat és az övéit is. Nem kifogást keresek és nem lecseszést várok hogy én hol rontottam el, ez a kérdés szempontjából lényegtelen.
Kérem olyanok írjanak, akiknél volt egy ilyen törés/válás a házasságukban, de a férj megbánta és vissza akart jönni. Mi történt, hogy alakult azóta, visszaengedtétek vagy sem, mi lett veletek azóta?
Legyen már gerinced, tartásod! Átver téged, megcsal, megaláz, te meg visszavárod... Ha vissza is jönne, az csak azért lenne, mert jó neki a szamár is, amíg nem jön az életébe egy újabb ló.
Tartsd már egy kicsit többre magadat!
Voltam a helyedben.
Nem vártam vissza. Azért is, amit már írtak, hogy többé nem bíztam volna benne, nem lett volna olyan semmi, mint régen.
De valahol azért sem, mert most komolyan éljek apácaként akár évekig, mire ő esetleg meggondolja magát? És ha nem, akkor pár évet kidobtam az ablakon? Miközben ő éli világát. Még mit nem.
Nem volt előtte sok barátom, és én hosszú évekig hűséges voltam. Volt bennem kíváncsiság, hogy milyen lehet mással. Elkezdtem randizni.
Volt pár kellemes, rövidebb kaland, volt pár unalmas első randi, vegyesen. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy szerelmes vagyok mint egy tinilány, és kölcsönös a dolog.
Azóta eltelt jópár év, már lassan iskolás a közös gyerek. Nyugodtan kijelenthetem, hogy boldog vagyok. Olyanokat értünk el és éltünk át egymás mellett, amit a volt férjemmel sose sikerült volna.
Aki amúgy pár hónappal később, meg pár évente is párszor igyekezett visszajönni. De még a közös gyerekünk is azt mondta, hogy nem szeretné, ha újra együtt legyünk. Természetesen ebben egyedül én döntöttem, de megnyugtató tudni, hogy támogat.
Tudod ki fogadná vissza... minek? Hogy aztán újra és újra félrekeféljen, mert asszisztálok hozzá?
Felejtős. Kérlek, ne add a lányodnak azt a mintát, hogy a nőkkel bármit meg lehet tenni, mert behódolnak a pasinak.
Én a harmadik voltam.
A feleség elküldte, mikor "beismert", aztán pár nap múlva tiltott mindenhonnan a férj. Ő megbánta volna, ezért végül el sem jött.
Bízom benne, hogy ha már így döntöttek helyre hozzák valahogyan. Én fordított szituban nem bocsátottam volna meg a páromnak, férjemnek.
Azt hiszem egy ilyen folytatásban nem sok köszönet lesz.
Én a barátaink esetével szeretnélek biztatni. Igenis van az a kapcsolat, amit ilyen gondok után is helyre lehet hozni, illetve meggondolja magát a férj.
Ők fiatalon házasodtak, két gyerek, aztán a férj összejött mással...Izgalmas programok, újdonság, új dolgok az ágyban...Az egyik legjobb ember, akit ismerek, és basszus elhagyta a feleségét és a gyerekeket. Elköltözött.
Ne ítéljünk el senkit, amíg mi nem kerültünk ilyen helyzetbe.
Hónapokig tartott, amíg elszállt a köd és visszatért...A feleség visszafogadta.
Nagyon jó páros, ők tényleg azóta jobban megvannak egymással, született még egy gyerekük, aki már gimnazista.
Csúnya dolog volt, de emberek vagyunk, a család szeretete felülírt mindent nála még akkor is, ha tényleg elég szemét dolgot csinált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!