Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy visszajön?
A párom 3 hete szakított velem 13 év kapcsolat után (4 nappal az évfordulónk és 2 héttel karácsony előtt).
Én 32/L, Ő 30. Épp a babaprojekt előtt álltunk. 2 éve vettünk egy szép hétvégi házat, 1 éve pedig beköltöztünk álmaink lakásába.
3 hete mindenféle előjel nélkül a kanapén ülve bejelentette, hogy már nem szeret és nem boldog velem, de konkrétan nem tudja megmondani, mi a baja. Január elején fog kikötözni, én pedig itt maradok a közös álmunkban, összetörve... Lehet hogy megijedt a csaladtervezéstől? Vagy tényleg kihűlt a dolog? Én nem így éreztem :(
Mégis egyelőre reménykedve várom, hogy meggondolja magat, bár most tudom hogy hagynom kell menni :(((
Erre a “babaprojekt” kifejezésre jó lenne valami alternatívát találni, nagyon bicskanyitogato.
Kérdező, őszintén sajnállak.
Igazatok van mindenben.
Nekem is valószínűleg idő kell, hogy felfogjam és feldolgozzam a történteket. Csak egyszerűen annyira össze passzoltunk mindenben. Hobbik, közös humor, család, szex, tervek, anyagiak. Ő volt a legnagyobb támaszom édesapám elvesztésénél, én pedig a szülei válásánál. Egyszerűen csak azt érzem ennyi év után megérdemeltem volna egy annyit, hogy ha érezte baj van, tudathatta volna. Nem pedig kész tények elé állítani.
Tudom, hogy vannak ennél sokkal durvább esetek, de ezt nekem lesz könnyű kihevernem, az biztos :(
16. Nálad mennyi idő után lépte ezt meg a lány?
Egyébként nem hiszen hogy nő lenne a dologban, mert ez annál összetettebb. A karrierjében most elért egy olyan szintet, ahol ha elfogadja bárhova áthelyezhetik a világon. Szoba jött már egyébként Kína. Valószínűleg egyszerűen kihűlt a részéről és én nem szerepelek a jövőbeli terveiben.
Másrészt viszont sírva mondta hogy retteg attól hogy elveszít. Szóval tényleg nem értem az egészet.
Az ő munkája sajnos gyakran jár együtt kiégéa közeli állapothoz, és gyanítom nála ez is közre játszik, mert idén sokkal nagyobb lett a felelőssége. Azt is mondta hogy egyszerűen semmi de semmi nem vált ki belőle érzelmet az utóbbi időben, ahogy a kapcsolatunk sem. Én sem. De semmi.
Most egyszerűen úgy érzi ez a helyes döntés hogy elmegy, hogy megtudja mi a baja.
30 évesen elért olyan dolgokat, amiket sokan 50 éves korukra sem. Biztos nagy a nyomás benne tudat alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!