Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akarhat tolem?
Sziasztok!
Kb 3-4 hete ismerdkedtem meg egy ferfival. 38 eves, en 25. Nekem van egy kisfiam, 6 eves elmult, de 2,5 eves kora ota egyedul nevelem.
A ferfi akivel ismerkedek, szingli, es nincsen gyereke.
Nagyon kedves meg aranyos meg minden. Atlag heti 3-5x talalkozunk, akar csak par szora, akar hosszabb idore. Lehet korai volt, de 2x itt aludt mar nalam, szex is volt mar, tobbszor is. Amit mindketten nagyon elvezunk egymassal. Van egy dolog viszont amit nem ertek. Neha furcsan viselkedik. Sokan vertek mar at, bar igaz, azok fiatalabbak voltak nala sokkal. Ma este is atjott, direkt foztem, mert megbeszeltuk hogy itt eszik. Meg sem kostolta. Szexeltunk, aztan beszelgettunk kb 1 orat, es elment haza.
7 evig volt hazas, 6 honapja valt el. Most peldalul az volt a kifogasa, hogy egy kapcsolatot nem szabad elsietni, szepen lassan kell kialakulnia, nem szabad hirtelen elsietni. Azota viszont beszeltunk, elhivott holnap delutanra kavezni.
Azt mondta kedvel. De nekem ez megis furcsa.
Kerdeztem, beszelgettunk ilyenekrol. Atverte az ex felesege, otthagyta, kicsinalta idegileg. Multkor mikor beszeltunk ezekrol a dolgokrol, lattam, hogy picit bekonnyezett.
Lehetseges, hogy tenyleg csak tul gyors neki? Nem tette meg tul magat az ex felesegen? Vagy at fogja vagni a fejemet?
Neha komolynak tunik, de pl amit ma csinalt, hogy cska ugy itt hagyott, kicsit elbizonytalanodtam. Nem tudom mit tegyek. Adjak eselyt neki? Varjak meg? Vagy hagyjam a francba?
Sziasztok!
Nem tudom erdekel-e valakit a valaszolok kozul, gondoltam irok hogy mi tortent azota :)
Mar kicsit 7 honapja, hogy megismertem. Azota is minden szep es jo, sot, egyre jobb. Nagyon sokat beszelgetunk, mindenrol. Mindent elmeselunk egymasnak, egymastol kerunk tanacsot, otletet, stb. A heti atlag 4-5 talalkozas ugyan ugy megvan, amikor meg nem talalkozunk, videohivasban beszelunk este olyan 1-2 orat, megbeszeljuk kivel mi tortent aznap, hol volt, mit csinalt, milyen napja volt stb.
Egyre tobb kozos programot csinalunk, mozi, vasarlas csak ugy, fagyi, kavezo, tengerparti seta, autos kirandulas, motoros kirandulas, voltunk mar satrazni is az erdo kozepen :D mozi, etterem, meg ilyenek. Tobbszor volt mar fent nalunk, amikor a kisfiam itthon volt. Jovoheten pl megyunk egyutt harman valami etterembe.
Heti 1-2x alszik nalam, szinte mindig osszebujva alszunk el. Napkozben/este ha a kanapen fekszunk es filmezunk, random elkezd masszirozni a labamat, hatamat, akarhol, vagy epp cirogat, simogat. Puszival koszon mikor talalkozunk, vagy mikor koszonunk el egymastol.
Eleg sok mindenben kikeri a velemenyemet, mit vegyen a rokonainak (most megy majd haza 1 hetre, 7 eve nem latta sem a szuleit, sem a tobbi rokonat), mit vegyen a szuleinek, ha ruhat vesz maganak, mindig kell vele mennem, meg kell mondanom hogy hogy all neki az adott ruha, nekem tetszik-e (tobbszor volt mar, hogy nem azt vette meg, ami neki tetszett, hanem azt ami nekem).
Szoktunk sokszor egyutt fozni, egyutt vasarolni kajahoz, stb.
Most csutortok-pentek egyutt voltunk, penteken elmentunk kirandulni, vasarolni, egy gyonyoru nyilt vizes tengerpartra elvitt. Osszesen kb 8-9 orat ultunk autoban, vegig beszelgettuk, vagy epp enekeltunk egyutt amikor olyan zene szolt a radioban :D mentunt etterembe is, nagyon nagy adag kajat kaptunk, es en nem birtam megenni. Megette azt is amit en ott hagytam :D
Szoval egyelore tok szuper minden, kezdem ugy erezni, hogy vegre boldog vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!