Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akarhat tolem valamit a fonokom vagy csak en ertem felre?
10 en dolgoznak osszesen ennel a cegnel ebbol 4 no. A fonokom 29 eves (orokolte a ceget) Nagyon bunko, kezelo a stilusa, az osszes alkalmazottal ugy beszel mint a kutyajaval se, en 23 eves vagyok, viszont eddig velem vegig kedves volt, poenkodott, tobbszor nezett, mondta hogy orul hogy lat, egyszer segitett es ramtette a kezet. Ezekbol ugy gondolnam, hogy szimpatikus vagyok neki, viszont van egy baratnoje, aki tenyleg gyonyoru, tipikus ilyen orosz no kinezetre. O is dolgozik, csak neha bejon a fonokomhoz. Ezert is tartom furcsanak, ugyanis a tobbi irodai dolgozoval is uvolt, soha egy kedves szava nincs, tuloraztat mindenkit, de velem total az ellenkezoje. Csak azert sem vagyok biztos, mert a baratnoje szoges ellentete vagyok, vagyis kulsoleg biztos. Linkelek egy kepet, hogy kb igy nez ki, meg a stilusa is. [link]
Szerintetek felre ertem?
Ez egy féreg. De megértem, amiért vonzónak találod, végülis ő a főnök úr, fullos nője van, ha egy bukó féreg is, valamit csak tudhat.
Érdemes az ilyen férfiakat komolyan venni, neked is csurrantat-cseppenhet valamennyi abból a sok jóból, amit ő fel tud mutatni. Megdug, ha ügyes vagy becsúszik egy gyerek és onnantól zsarolhatod érzelmileg. Hajrá, így lehet fullos jó pasit fogni! Ez életed eddigi legjobb lehetősége!
*Remélem leesett, hogy irónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!