Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit akarhat tolem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Vajon mit akarhat tolem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 3-4 hete ismerdkedtem meg egy ferfival. 38 eves, en 25. Nekem van egy kisfiam, 6 eves elmult, de 2,5 eves kora ota egyedul nevelem.

A ferfi akivel ismerkedek, szingli, es nincsen gyereke.

Nagyon kedves meg aranyos meg minden. Atlag heti 3-5x talalkozunk, akar csak par szora, akar hosszabb idore. Lehet korai volt, de 2x itt aludt mar nalam, szex is volt mar, tobbszor is. Amit mindketten nagyon elvezunk egymassal. Van egy dolog viszont amit nem ertek. Neha furcsan viselkedik. Sokan vertek mar at, bar igaz, azok fiatalabbak voltak nala sokkal. Ma este is atjott, direkt foztem, mert megbeszeltuk hogy itt eszik. Meg sem kostolta. Szexeltunk, aztan beszelgettunk kb 1 orat, es elment haza.

7 evig volt hazas, 6 honapja valt el. Most peldalul az volt a kifogasa, hogy egy kapcsolatot nem szabad elsietni, szepen lassan kell kialakulnia, nem szabad hirtelen elsietni. Azota viszont beszeltunk, elhivott holnap delutanra kavezni.

Azt mondta kedvel. De nekem ez megis furcsa.

Kerdeztem, beszelgettunk ilyenekrol. Atverte az ex felesege, otthagyta, kicsinalta idegileg. Multkor mikor beszeltunk ezekrol a dolgokrol, lattam, hogy picit bekonnyezett.

Lehetseges, hogy tenyleg csak tul gyors neki? Nem tette meg tul magat az ex felesegen? Vagy at fogja vagni a fejemet?

Neha komolynak tunik, de pl amit ma csinalt, hogy cska ugy itt hagyott, kicsit elbizonytalanodtam. Nem tudom mit tegyek. Adjak eselyt neki? Varjak meg? Vagy hagyjam a francba?

2022. dec. 25. 22:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
68%
Persze, ha valaki nem ért veled egyet, az nyilván csak gyerek lehet, mert TE mindenkinél tapasztaltabb és érettebb vagy. Találj már egy normális érvet, ember…
2022. dec. 26. 17:31
 22/32 A kérdező kommentje:

Akkor meg nem jott at, amikor a kisfiam otthon volt. Azt meg azert nem szeretnem. Majd akkor, ha ugy latom, lesz belole tenyleg komolyabb is.

Programokat csinalunk igen, pl most a szilvesztert is egyutt toltjuk, megyunk el itt a varos kulteruletere egy tohoz setalni, kirandulni, aztan valoszinuleg atjon, egyutt unnepeljuk az ujevet.

Moziba is megyunk jovoheten szerdan.

2022. dec. 26. 17:47
 23/32 anonim ***** válasza:
68%
Pontosan ugyanígy voltam én is. Sok program, látszólag nagyon e érdekeltem, sokat találkoztunk, osszejottunk. Eltelt pár hét és amikor már beleszerettem, lassan elkezdte rombolni az önbizalmamat és aztán egy jó toxikus kapcsolat lett belőle, amiből iszonyú nehéz volt kilépni. Te ebbe ne kezdj bele. Vagy ha akarod, csináld csak, csak ne lepodj meg, ha kidob, miután rendbe jött érzelmileg a válás miatt az oldaladon és lelép.
2022. dec. 26. 19:26
 24/32 anonim ***** válasza:
67%
Azonnal hagyd el.
2022. dec. 26. 20:39
 25/32 anonim ***** válasza:
67%

Nem dolgozol vagy nagyszülők nevelik a fiad, hogy ennyi szabadidőd van nélküle?

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem csak ugródeszkának használ és az egóját növeli veled. Azért nem akart enni, mert nem akart hitegetni, hogy ebből még bármi komolyabb lehet.

No meg csak akkor megy, mikor nincs otthon a fiad. Jóhogy, mikor a szexkapcsolatba az nem fér bele. No meg mozi is csak veled, szilveszter is csak veled..... A fiad???? Mindig lepasszolod?

2022. dec. 26. 21:51
 26/32 A kérdező kommentje:

#25: a gyerek ovodaba jar, meg hetvegente az apjaeknal van. Neha megy a szuleimhez is. Ettol fuggetlenul en nevelem.

Es igen, csak akkor jon, amikor nincs itthon a fiam. Amig nem tudom, hogy 100% komoly, addig minek kavarjak be a kisfiamnak, hogy egy szamara idegen ferfi jarkal hozzank?

Most iden a karacsonyt-szilvesztert az apjaeknal tolti a gyerek, tavaly itthon volt.

De egyszer majd megkerdezem, hogy eljon-e velunk valahova. Pl elmenni harmasban moziba. Ott akkor kibukik a dolog, ha azt mondja hogy nem.

2022. dec. 26. 22:02
 27/32 A kérdező kommentje:

Meg ami igy beugrott.

Sokat beszelgetunk. Mind hetkoznapi, mind komolyabb dolgokrol. Jovobeli tervekrol. O mutatott kepet a csaladtagjairol, elmeselte a csalad sztorijat, hogy ki hol el, mit dolgozik, unokahugairol/unokaoccseirol mutatott kepet. Megmutatta hogy a sajat orszagaban hol elt. Ha esetleg egesz nap nem irok neki, meg o sem nekem, dolgozunk, akkor estenkent vagy ir, vagy felhiv hogy hogy telt a napom (ezt az utobbi par napban). 2x csak ugy a semmibol megkerdezte, hogy elvigyen-e dolgozni, mert legalabb addig is talalkozunk (varos masik vegeben lakik).

Az itt olvasottak alapjan nem merem magamat beleelni. Tenyleg ugy amugy nagyon aranyos, kedves meg figyelmes. Sok kozos dolgot szeretunk, ugy igazabol amit eddig megismertem belole (mar ha tenyleg ot ismertem meg, es nem egy ”maszkot”), a szemelyisege olyan mint az enyem.

Nem tudom. Lehet varok meg par hetet, de ovatos leszek. Szerencsere mar az elmult 3,5 ev alatt megtanultam, hogy mikor kell vigyazni, tartani magam. Az elso 1-2-nel nagyon pofara estem, es nagyon nagyon rosszul esett. Az utobbi parnal mar megtanultam kezelni, megtanultam nagyjabol kezelni az erzeseimet.

Tenyleg nem szeretnek megint pofara esni. Itt a kisfiam, orulnek neki ha lenne vegre valami komoly, de nem fogom magam beleelni. Par het mulva meglatom, hogy alakul…

2022. dec. 27. 00:53
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Sikeresen lebeszéltek egy normális férfiról az internetes trollok.
2022. dec. 27. 05:46
 29/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor mondom meg egyszer.

Osszejottem egy sraccal, aki nagyon kedves és figyelmes volt, rengeteget beszélgettünk, a családja és a barátai imádták, a barátaival mentunk fesztiválozni, ha a párom dolgozni ment, a családjával töltöttem egész napokat, annyira jól ki jöttünk.

Aztán idővel elkezdett velem tiszteletlenül beszélni, lerombolta az onbizalmamat, mindenért én voltam a hibás és a szr, pedig egy egy éves kapcsolat után volt akkor már egy évvel, mégsem tette túl magát rajta…aztán jól össze is szedte az önbizalmat mellettem, engem meg úgy kibszott, mint macskát szarni. De persze nyugodtan menj bele, ha a gyerek melletti napi teendők mellett meg arra is vágysz, hogy osszekapard magad a padlóról…

2022. dec. 27. 08:20
 30/32 anonim ***** válasza:
29. Azért mert téged átvertek, most már senkinek ne legyen kapcsolata?
2022. dec. 27. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!