Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit akarhat tolem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Vajon mit akarhat tolem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 3-4 hete ismerdkedtem meg egy ferfival. 38 eves, en 25. Nekem van egy kisfiam, 6 eves elmult, de 2,5 eves kora ota egyedul nevelem.

A ferfi akivel ismerkedek, szingli, es nincsen gyereke.

Nagyon kedves meg aranyos meg minden. Atlag heti 3-5x talalkozunk, akar csak par szora, akar hosszabb idore. Lehet korai volt, de 2x itt aludt mar nalam, szex is volt mar, tobbszor is. Amit mindketten nagyon elvezunk egymassal. Van egy dolog viszont amit nem ertek. Neha furcsan viselkedik. Sokan vertek mar at, bar igaz, azok fiatalabbak voltak nala sokkal. Ma este is atjott, direkt foztem, mert megbeszeltuk hogy itt eszik. Meg sem kostolta. Szexeltunk, aztan beszelgettunk kb 1 orat, es elment haza.

7 evig volt hazas, 6 honapja valt el. Most peldalul az volt a kifogasa, hogy egy kapcsolatot nem szabad elsietni, szepen lassan kell kialakulnia, nem szabad hirtelen elsietni. Azota viszont beszeltunk, elhivott holnap delutanra kavezni.

Azt mondta kedvel. De nekem ez megis furcsa.

Kerdeztem, beszelgettunk ilyenekrol. Atverte az ex felesege, otthagyta, kicsinalta idegileg. Multkor mikor beszeltunk ezekrol a dolgokrol, lattam, hogy picit bekonnyezett.

Lehetseges, hogy tenyleg csak tul gyors neki? Nem tette meg tul magat az ex felesegen? Vagy at fogja vagni a fejemet?

Neha komolynak tunik, de pl amit ma csinalt, hogy cska ugy itt hagyott, kicsit elbizonytalanodtam. Nem tudom mit tegyek. Adjak eselyt neki? Varjak meg? Vagy hagyjam a francba?

2022. dec. 25. 22:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell érezned, de én kívülállóként ez utóbbit elolvasva nemsok reményt fűznék hozzá, hogy komoly kapcsolatot szeretne veled. Szerintem csak szexkapcsolatra vágyik és az egóját növelni, hogy válás után is képes fiatal pipihusit, már bocs, megfektetni.
2022. dec. 25. 22:16
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az előző hozzászóló véleményét, én is óvatos lennék a helyedben. Adhatsz időt ennek, de szerintem egyelőre ne nagyon lovalld bele magad, úgyis megérzed majd szerintem, ha biztosan gáz van.
2022. dec. 25. 22:21
 3/32 A kérdező kommentje:

Volt mar ilyen, aki csak szexkapcsolatot akart, de megis probalta nekem beadni, hogy mennyire kedvem, mennyire szeret. Aztan amikor arrol volt szo, soha nem akart velem nyilvanosan talalkozni. Se kavezni, se kajalni, se semmi. Akkor o miert?

Lehet csak szimplan regota vagyok mar egyedul, es probalok remenyt fuzni hozza :/

2022. dec. 25. 22:25
 4/32 A kérdező kommentje:
Meg annyi, hogy en is voltam mar nala, 3x. Utoljara a heten szerda este. Filmeztunk, chips, csoki, tea, meg beszelgettunk osszebujva. Semmi extra.
2022. dec. 25. 22:30
 5/32 anonim ***** válasza:
73%

2es vagyok, amúgy megértelek, én is jártam többször így, hozzád hasonlóan egyedül nevelem a kisfiamat...

Nagyon nehéz sokszor kiszűrni, ki az, aki tényleg normális kapcsolatot szeretne kialakítani. Sokan képesek hazudni, vagy megjátszani magukat szexért cserébe, ami eléggé visszataszító. Nem mondom, hogy minden férfi ilyen, de nem árt az óvatosság..

2022. dec. 25. 22:31
 6/32 A kérdező kommentje:
#5: rengetegszer jartam mar igy. Es nagyjabol mar ki tudom szurni. Csak ezt furcsalom, hogy igazabol voltunk etteremben, tobbszor voltunk mar kavezni, ha olyan van akkor siman kijon velem csak kutyat setaltatni, vagy eppen csak setalni. Van hogy csak atjon (vagy etmegyek) filmezni, semmi tobb. Furcsa. Nem tudom eldonteni…
2022. dec. 25. 22:36
 7/32 anonim ***** válasza:
86%
Fel éve vált el. Te bufelejto vagy. Teljesen egyértelmű, hogy nem akar komolyat, vagy ha akar is, majd csak idővel és azt sem veled. Melletted majd rendbe jön érzelmileg, miközben téged a padlóra lök, aztán ő megy és elő világát, te meg majd depressziozol a gyerek mellett. Én mer most lezarnam ezt az egészet.
2022. dec. 25. 22:36
 8/32 anonim ***** válasza:
80%

Te amúgy mit akarsz tőle?

Gyerekedről tud?

"Most peldalul az volt a kifogasa, hogy egy kapcsolatot nem szabad elsietni, szepen lassan kell kialakulnia, nem szabad hirtelen elsietni. "

Magyarán szexelni akar, de kapcsolatot nem.

2022. dec. 25. 22:37
 9/32 A kérdező kommentje:

Igen, tud a gyerekemrol. Latta is mar. Persze nem ugy, utcan osszefutottunk tobbszor. Imadja a gyerekeket.

Az a baj, Hogy amugy nagyon szimpatikus. Aranyos, figyelmes, kedves, stb.

Sokszor talalkoztunk mar, es nem volt mindig szex belole. Tobbszor talalkoztunk mar csak ugy, mint szexeltunk. Eddig 4x szexeltunk, viszont 3-4 hete talalkozunk heti 3-5x.

2022. dec. 25. 22:42
 10/32 anonim ***** válasza:
84%

"egy kapcsolatot nem szabad elsietni, szepen lassan kell kialakulnia, nem szabad hirtelen elsietni."

Ha nem szabad elsietni, akkor a szexbe minek ment bele?? Ha valójában így gondolkodna, hogy nem szabad elsietni, akkor a testiségre is ezt mondta volna. Előbb megismerkedést, randizást választotta volna.

Azért ment bele, mert nem akar valódi kapcsolatot.

Ez szexkapcsolat.

2022. dec. 25. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!