Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akarhat tolem?
Sziasztok!
Kb 3-4 hete ismerdkedtem meg egy ferfival. 38 eves, en 25. Nekem van egy kisfiam, 6 eves elmult, de 2,5 eves kora ota egyedul nevelem.
A ferfi akivel ismerkedek, szingli, es nincsen gyereke.
Nagyon kedves meg aranyos meg minden. Atlag heti 3-5x talalkozunk, akar csak par szora, akar hosszabb idore. Lehet korai volt, de 2x itt aludt mar nalam, szex is volt mar, tobbszor is. Amit mindketten nagyon elvezunk egymassal. Van egy dolog viszont amit nem ertek. Neha furcsan viselkedik. Sokan vertek mar at, bar igaz, azok fiatalabbak voltak nala sokkal. Ma este is atjott, direkt foztem, mert megbeszeltuk hogy itt eszik. Meg sem kostolta. Szexeltunk, aztan beszelgettunk kb 1 orat, es elment haza.
7 evig volt hazas, 6 honapja valt el. Most peldalul az volt a kifogasa, hogy egy kapcsolatot nem szabad elsietni, szepen lassan kell kialakulnia, nem szabad hirtelen elsietni. Azota viszont beszeltunk, elhivott holnap delutanra kavezni.
Azt mondta kedvel. De nekem ez megis furcsa.
Kerdeztem, beszelgettunk ilyenekrol. Atverte az ex felesege, otthagyta, kicsinalta idegileg. Multkor mikor beszeltunk ezekrol a dolgokrol, lattam, hogy picit bekonnyezett.
Lehetseges, hogy tenyleg csak tul gyors neki? Nem tette meg tul magat az ex felesegen? Vagy at fogja vagni a fejemet?
Neha komolynak tunik, de pl amit ma csinalt, hogy cska ugy itt hagyott, kicsit elbizonytalanodtam. Nem tudom mit tegyek. Adjak eselyt neki? Varjak meg? Vagy hagyjam a francba?
#10: ebben van valami!
De igazabol, (persze tarthatott volna tovabb is az ismerkedes,) 2 hete beszelgettunk meg talalkozgattunk, mire megtortent az elso szex. Tobbszor voltunk mar addigra kavezni, beszeltunk tobbszor telefonon, meg minden nap irogattunk. Kozos megegyszezes alapjan mikor atjott (eloszor), hozott bort. Ha nem hozott volna, es nem ittunk volna, nem hiszem hogy lefekudtunk volna.
Furcsa, mert akarhanyszor talalkozunk (akar utcan, akar csak osszefutunk, vagy direkt talalkozunk), mindig o jon oda, megolel, meg ad puszit. Mondta azt is, hogy majd kiberlunk valami kisebb fahazat valahol egy toparton ha jobb ido lesz, es elmegyunk oda egy hetvegere kettesben pihenni.
Most vagy en ertem felre, vagy tobbet akarok belelatni ebbe az egeszbe, vagy pedig nagyon jol jatssza a szerepet.
"Mondta azt is, hogy majd kiberlunk valami kisebb fahazat valahol egy toparton ha jobb ido lesz, es elmegyunk oda egy hetvegere kettesben pihenni."
Ezzel azért nem árt "vigyázni".
Lehet ezzel akar maga mellett tartani, hogy ígérget olyan dolgokat, ami a jövőre vonatkozik "majd, egyszer" stb
Jelenben vannak tervek, látsz belőle valamit??
17es!
Te egy idióta vagy!
Nem érted a kérdezőt...azért tette fel a kérdést, mert valószínűleg joggal feltételezik, hogy az ember csak szexre használja.
Ha nő vagy, ha férfi, fogalmad sincs ezek szerint, mennyien képesek hazudni szexért cserébe!!!
18 te vagy az idióta. 3 hét ismeretség alatt heti 3-5× találkoznak. 2x szexeltek, ott is aludt, ezen kívül beszélgetnek, programokat csinálnak, terveznek.A gyerekét is már látta. Egyetlen egyszer nem ette meg a kérdező főztjét, mert ki tudja mi volt lehet, hogy nem volt éhes vagy valami gyomorbaja volt, amiről friss kapcsolatban ciki lett volna beszámolni, ezt nem tudjuk. de ott maradt vele még egy órat beszélgetni. Ha valaki ezért kidobja a másikat az kisebbrendűségi komplexusban szenved. Szerencsétlen férfi nem követett el semmit, csak viszonylag normális tempóban akar haladni (ami még mindig sokaknak túl gyors lenne), erre meg van gyanúsítva mindennel. Lehet kényelmetlen neki eleinte ott aludni, hiszen ott egy idegen gyerek is. 3-4
hét alatt eleve csak ismerkedünk, nem tudjuk hogy mi lesz belőle, lehet nem is illenek össze. Ez tök természetes. Viszont ez a kapcsolat tök jól indul, kérdező, és nagy kár, hogy el fogod rontani. Lefogadom, félig még gyerekek az itteni válaszolók, akkora hülyeségeket írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!