Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a kolléganőmbe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sosem találkoztam még nála kedvesebb lánnyal. Mindig mosolyog, mindenkihez van 1-2 jó szava,motiválja és támogatja a körülötte lévőket. Engem különösen, egyszerűen érzem, hogy nem vagyok számára közömbös. Mindig megkérdezi hogy vagyok, és ha látja, hogy valami nem oké azonnal előtérbe helyez és addig beszélget velem, amíg össze nem szedem magam. Emellett okos, bátor kitartó, vicces és nagyon csinos, egyszerűen álomnő. Az egyetlen bajom, hogy sok férfi volt körülötte, illetve most is sokan próbálkoznak nála, csak most van élettársa. És ez probléma, illetve az is, hogy nekem is van barátnőm 5 éve. Szeretem a barátnőmet, de volt egy nagy csalódásom, ami miatt már nem tudok bízni benne. Neki inkább önmaga fontos, meg a bulizás, utazás. Nem szeretném megbántani, de nekem a másik lány kell. Tudom, hogy nála sincs minden rendben,nem boldog a kapcsolatában, szerintetek lépjek most?2022. dec. 12. 13:28
21/22 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk. Nincs gyerekük, nincsenek eljegyezve, a pasas mások előtt alázza, akármi lehet még. A legtöbb kapcsolat rossz, mégsem lépnek ki belőle, mert nincs alternatíva. Szakíts a barátnőddel, majd ezután próbálkozz be a kolléganődnél. Vagy sikerül, vagy nem. Ha nem, mész tovább. De akár sikerülhet is.
22/22 anonim válasza:
igen, külön undorító, h. van bnőd, akit sztem még csak azért nem dfobtál, mert liánozós fickóként megvárnád, amíg kolléganődnél biztosan befutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!