Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy kolléganőmbe, de mind a kettőnknek van párkapcsolata. Több lenn. Kezdeményezzek?
Eleinte nem figyeltem fel rá, hisz van barátnőm. De jobban megismertem, és elkezdett vonzani, hogy milyen erős lelkileg. Tudni kell a kolléganőmről, hogy jó sok szarság érte az életben, csapások, tragédiák. Mégsem roppant össze. Számomra a lelki erő, ami benne lakozik, elképesztően vonzó. A másik, ami elrabolta a szívemet, hogy hogy meg tudja látni a szépet abban, amiben elsőre semmi sincs. Apróságokra gondolok. És érzékletesen el tudja mondani, úgy, hogy utána már én is meglátom a szépet az semmiben.
Az már fix, hogy én szakítok a barátnőmmel. Hisz beleszerettem valaki másba. De ott a bökkenő, hogy a kolléganőmnek is van pasija. De nem házas. Nem tudom, szakítás után kezdeményezzek csak úgy? Tudva, hogy van valakije? Ez fura lenne.
Könnyen két szék közül a pad alá eshetsz, mert az sem biztos, hogy viszonozni fogja majd az érzéseidet.
Munkahelyi kapcsolat egyébként is rizikós, volt nekem is, és a végén egyikünknek le kellett számolni, mert annyira kikezdtek minket. Meg sajnos ezekből a rövid munkahelyi beszélgetésekből nem lehet megismerni a másikat, csak hosszú idő után. Van most is olyan kolléga aki tetszik, de az utóbbi időben egyre jobban kiábrándulok belőle ahogy kiismerem. Biztos kapcsolatomat ezért se rúgtam fel miatta.
A 4-es vagyok. Ha még a viccet sem értitek, akkor idézném nektek Peter Griffin-t a Family Guy-ból:
"Akkor szarjatok sünt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!