Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a kolléganőmbe. Mit tegyek?
Nem értem, ebbe mi a kibeszélés? Semmi rosszat nem mondott róla, a legnegatívabb dolgokat leírtam, ezen kívül mindig csak dicséri. És mindig általános dolgokat árul el csak a kapcsolatukról, semmi nagyon privát dolgot. De hozzá kell tennem, hogy az ő barátja a társcégünknél dolgozik, mostanában pedig volt nagyon sok közös projekt, ami miatt gyakran jött hozzánk. Szóval én is ismerem őt valamennyire. Az egyik ilyen alkalommal volt ez a beszélgetésünk is. Láttam, hogy szinte sírva ment ki a mosdóba és utána kérdeztem rá, hogy miért, akkor bukott ki belőle, hogy tök megalázóan beszélt vele a barátja mindenki előtt, pedig a vezetőség is vele értett egyet. Ekkor mondta a többi dolgot is. Ez szerintem nem az a helyzet, mint amikor valaki a tök idegen párjáról elmond konkrétan mindent... Hozzáteszem, a többi kollégám is azt mondta, hogy egy paraszt volt a csávó, most azt félretéve, hogy az élettársáról van szó, egy kollégával sem beszélünk így..
11
akkor neked elég érdekes fogalmaid vannak mi intim, mi nem, mert ez nagyon is annak számít.
senkinek semmi köze a melóhelyen a kapcsolatukhoz.
de ahogy látom, te örülsz neki, ha szidja, mert emiatt azt érzed, lehet esélyed nála.
azonban ideje reálisnak lenned, a nő a nagy panaszkodás dacára mégis vele van együtt, nem veled.
azt sem tartom kizártnak, h. te ehhez a sztorihoz fejben még hozzáköltesz dolgokat, elvégre az a másik hím beelőzött téged.
Nem, nem szidja őt, mégegyszer leírom, mert úgy látom nem sikerült felfogni...Egyszer kibukott belőle ez a dolog, amikor zaklatott állapotban volt. Egyszer, nem többször és csak nekem. Velem baráti kapcsolata van, sok mindent elmond nekem. Ennyi.
És igen, amiatt mert bennem egyedül megbízik és mert a barátja szemmel láthatóan tapló vele igen, úgy gondolom lenne esélyem nála. Aztán lehet lepattint, ez is benne van a pakliban. De a kérdésem nem arról szólt, hogy kielemezzük ki gondolja úgy, hogy amit csinál az kibeszélés és ez kinek mennyire nem tetszik. Ha ezt gondolod rendben van. Teljesen felesleges tovább boncolgatnod a témát. Te egyáltalán nem ismered őt, én viszont mindennapos kapcsolatban vagyok vele és tudom,hogy nem rossz ember, mint ahogy te ezt most próbálod beállítani.
Kérdező attól, hogy egyszer kibukott belőle hogy így meg úgy van vele még nem jelenti azt, hogy esélyed van.
Barátnak is tekinthet, egy lelki szemetladanak akár, aki jobbá, szebbé teszi napjait, de lényegében ennyi.
Ha kellenél neki szakított volna a barátjával és veled lenne ez ilyen egyszerű.
mi nagyon mások vagyunk, össze kell csiszolódnunk, addig nem szeretnék eljegyzésről még csak beszélgetni sem.
A párom nem tud engem megnyugtatni, próbálkozunk mindketten, de valahogy ez nekünk nem megy"
Tudom, hogy szeret engem, de azt nem érzem, hogy büszke lenne rám, és azt sem, hogy jó nőnek tart"
mert ez mi a szar szted, dicséret??
itt nem én nem értem, hanem te!
azért is pontozol le, mert tudod, h. betalált, amit írtam.
majd ha a hátad mögött rólad beszél így vki, akkor fognád fel, h. ez milyen súlyos.
az a durva, h. mások nyomorán akarsz felkapaszkodni! ha szar a kapcsolatuk, te annak örülsz.
"azt nem érzem, hogy büszke lenne rám, és azt sem, hogy jó nőnek tart"
nőként mondom, h. ez fullra manipulatív! mi a célja ezzel? hogy tőled vagy más ffiaktól elismerést és bókokat csikarjon ki.
ha a pasija nem tartaná jó nőnek és szarba sem venné, valszeg nem lenne vele.
ébresztő, kérdező!
Ez ennyire egyszerű lenne?
Ha nem szereteted a barátnőd szakíts vele, ez a te döntésed, viszont, ha jól értek a kolléganővel köztetek nincs semmi. Nagyon naívnak kell lenned, ha azt hiszed, ha elkezdesz közeledni téged választ, lehet eszébe sincs szakítani, vagy ha igen, akkor is elképzelhető, hogy egyáltalán nem érdekled.
Persze igazad van, ez is simán benne lehet.
Amiket leírtál azok a ,, negatív dolgok" amiket a párjáról valaha is mondott. Ezeken KÍVÜL egyfolytában csak dicséri.
És amikor ezeket a brutális negatív mondatokat mondta akkor is folyamatosan kiemelte, hogy a barátja nagyon jó ember, csak egyszerűen mások. Ebbe csak te látsz negatívat, de az emberek többsége azért tisztába van azzal, hogy attól, mert valaki más, mint ő még nem lesz rossz ember. De nyilván egy kapcsolatot megnehezít. Ennyi, láss bele mindent. És ha egy picit is belegondolnál pontosan tudnád, hogy ember nem tud ennyire lepontozni téged, úgy tűnik nem mindenki ért veled egyet. Én nem azért pontoztalak le, mert más a véleményed, hanem mert kiragadtál egy momentumot és hajtod a saját igazad. A kérdés azonban nem ez volt, emiatt haszontalan a válaszod.
"Ezeken KÍVÜL egyfolytában csak dicséri."
akkor meg mi a bánatba reménykedsz?? láthatóan szerelmes belé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!