Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a kolléganőmbe. Mit tegyek?
"Tudom, hogy nála sincs minden rendben,nem boldog a kapcsolatában"
honnan tudod? mondta ezt a nő saját szavával?
Nem így mondta, hanem ilyesmiket: ,,mi nagyon mások vagyunk, össze kell csiszolódnunk, addig nem szeretnék eljegyzésről még csak beszélgetni sem." ,, A párom nem tud engem megnyugtatni, próbálkozunk mindketten, de valahogy ez nekünk nem megy", ,, Tudom, hogy szeret engem, de azt nem érzem, hogy büszke lenne rám, és azt sem, hogy jó nőnek tart"
"Tudom, hogy szeret engem, de azt nem érzem, hogy büszke lenne rám, és azt sem, hogy jó nőnek tart"
Mért nem írtad hogy leszbikus vagy?
A munka társad tuti nem az.
kérdező, számomra nagyon visszatetsző, h. a kolléganőd így kibeszéli a háza mögött a párját a munkahelyén.
ez tisztességtelen a másikkal szemben, ilyennek senki nem örülne!
ha gondja van a párjával, beszélje meg vele, vagy menjenek terápiára, de az, h. így kiadja... és ne feledd, ilyenkor te csak a "lemez" egyik felét hallod, amit a nő állít, de van egy B oldal is, amit a párja tudna hozzátenni.
ha ti összejönnétek, simán téged is pellengérre állítana a tudtod nélkül, mikor elpletykál dolgokat másnak...
és mi ezzel a célja? h. sajnáltassa magát? h. szimpátiát keltsen? mindenképp manipulatív és méltatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!