Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem beleszerettem a kolléganőmbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sosem találkoztam még nála kedvesebb lánnyal. Mindig mosolyog, mindenkihez van 1-2 jó szava,motiválja és támogatja a körülötte lévőket. Engem különösen, egyszerűen érzem, hogy nem vagyok számára közömbös. Mindig megkérdezi hogy vagyok, és ha látja, hogy valami nem oké azonnal előtérbe helyez és addig beszélget velem, amíg össze nem szedem magam. Emellett okos, bátor kitartó, vicces és nagyon csinos, egyszerűen álomnő. Az egyetlen bajom, hogy sok férfi volt körülötte, illetve most is sokan próbálkoznak nála, csak most van élettársa. És ez probléma, illetve az is, hogy nekem is van barátnőm 5 éve. Szeretem a barátnőmet, de volt egy nagy csalódásom, ami miatt már nem tudok bízni benne. Neki inkább önmaga fontos, meg a bulizás, utazás. Nem szeretném megbántani, de nekem a másik lány kell. Tudom, hogy nála sincs minden rendben,nem boldog a kapcsolatában, szerintetek lépjek most?
2022. dec. 12. 13:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
Igen.
2022. dec. 12. 13:30
 2/22 anonim ***** válasza:
56%
Most vagy soha.
2022. dec. 12. 13:32
 3/22 anonim ***** válasza:
81%

"Tudom, hogy nála sincs minden rendben,nem boldog a kapcsolatában"

honnan tudod? mondta ezt a nő saját szavával?

2022. dec. 12. 13:40
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lépj, ha az sem baj, hogy ha két szék közül a pad alá esel. Mert bizony ez is benne van a pakliban. Tehát a meglévő kapcsolatodat le kell zárni, és korrekt módon utána próbálkozni. Aztán vagy bejön vagy nem...
2022. dec. 12. 13:45
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem így mondta, hanem ilyesmiket: ,,mi nagyon mások vagyunk, össze kell csiszolódnunk, addig nem szeretnék eljegyzésről még csak beszélgetni sem." ,, A párom nem tud engem megnyugtatni, próbálkozunk mindketten, de valahogy ez nekünk nem megy", ,, Tudom, hogy szeret engem, de azt nem érzem, hogy büszke lenne rám, és azt sem, hogy jó nőnek tart"

2022. dec. 12. 13:48
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

"Tudom, hogy szeret engem, de azt nem érzem, hogy büszke lenne rám, és azt sem, hogy jó nőnek tart"

Mért nem írtad hogy leszbikus vagy?

A munka társad tuti nem az.

2022. dec. 12. 13:56
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
6 os vagyok. Bocs nem neztem az idezetet , amit a noi munka tarsad mondott a bararjarol , igy ertheto.
2022. dec. 12. 13:57
 8/22 anonim ***** válasza:
59%
Szerinted milyen kapcsolat lesz abból, ha két, éppen szakitason átesett ember jön össze? Katasztrófa. Ha nem jó a kapcsolatod, akkor magad miatt zard le, ne egy új csaj miatt. Ő meg mindenkivel kedves rendes, valószínűleg veled is csak azért, mert egyszerűen ilyen természet. Illetve attól, hogy most nincs minden rendben náluk, meg lehet, hogy jó a kapcsolatuk és nem terveznek szakítani.
2022. dec. 12. 14:14
 9/22 anonim ***** válasza:
59%

kérdező, számomra nagyon visszatetsző, h. a kolléganőd így kibeszéli a háza mögött a párját a munkahelyén.

ez tisztességtelen a másikkal szemben, ilyennek senki nem örülne!

ha gondja van a párjával, beszélje meg vele, vagy menjenek terápiára, de az, h. így kiadja... és ne feledd, ilyenkor te csak a "lemez" egyik felét hallod, amit a nő állít, de van egy B oldal is, amit a párja tudna hozzátenni.

ha ti összejönnétek, simán téged is pellengérre állítana a tudtod nélkül, mikor elpletykál dolgokat másnak...

és mi ezzel a célja? h. sajnáltassa magát? h. szimpátiát keltsen? mindenképp manipulatív és méltatlan!

2022. dec. 12. 14:17
 10/22 anonim ***** válasza:
83%
Szakíts, a csajt meg hadd békén, ezt kellene tenned.
2022. dec. 12. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!