Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti összejönnétek egy kisgyermekes anyukával?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy fülig szerelmesek lennétek megvan köztetek a kémia és minden ami kell. Összsjönnétek egy ilyen nővel képesek lennétek "szeretni" és nevelni egy olyan gyereket aki nem a tied? Mégha olyan tipus is vagy aki nem akart gyereket.

Kérlek a válaszok mellé a korotokat is írjátok oda és ha van időb indokold meg a válszaod.

2022. dec. 9. 21:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
#10 voltál már ilyen kapcsolatban? mert a gyakorlatban azért nem egyszerű, ha vele él a gyerek. kb nulla spontaneitás, minden idő megtervezett. amit lehet csinálni persze, de azért nah.
2022. dec. 9. 22:25
 12/32 anonim ***** válasza:
51%
A párom 2 gyerekkel vállalt igaz már nagyobbak (neki nincs gyerek). De ha ffi lennék nem kéne gyerekes anyuka 😃
2022. dec. 9. 22:29
 13/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, az miért neccesebb ha neked is van gyermeked meg a pasinak is?
2022. dec. 9. 22:32
 14/32 anonim ***** válasza:
Igen, 28F
2022. dec. 9. 22:35
 15/32 A kérdező kommentje:
Hát mert félnék, hogy kivételezés lenne mindkét fél részéről a saját gyerekével szemben. Vagy ha a gyerekek nem jönnének ki egymással. De én azt is bevállalnám nem arról van szó, hogy nem csak az szerintem nehezebb.
2022. dec. 9. 22:42
 16/32 A kérdező kommentje:
11# van gyermekem szóval tudom milyen gyerekkel. Nyilván ha nekem nem lenne és neki lenne új helyzet lenne de ha szeretném őt akkor simán benne lennék a gyerekeket is szeretem
2022. dec. 9. 22:44
 17/32 anonim ***** válasza:
Te mennyi idős vagy?
2022. dec. 9. 22:47
 18/32 anonim ***** válasza:
56%

Akár mennyire is lenne szimpatikus, vonzó és egy hullámhosszon lennénk akkor se! Ha már volt eszük és a hű de nagy szerelem elején összedobtak egy gyereket aztán elmúlt és szétmentek ne én igyam már meg a levét. Tervezni nem tudtok mert ott a gyerek, kettesben lenni se. Összeköltözésnél ismered meg a másik valódi énjét, na úgy megpróbálni, hogy közben ott a gyerek és egész délután foglalkoznia kell vele.. na hát sokat megtudsz biztos.. max, hogy milyen anyának.

Ez kb. olyan mint harmadik félnek lenni a kapcsolatban szerintem. Sokan írták itt is mostanság, hogy nevelésbe stb. bele szólhat e a mostoha és a válasz az nagy átlagban, hogy NEM. Persze neveljem fel, pénzeljem, fizessem a hülyeségeit mert tetszik az anyja, de semmibe nem szólhatnék bele mi?xd Soha az életbe, aki ilyennel összejön az nagyon lent lehet már, ezeket mindig mind úgy látom, hogy 2 elkeseredett ember és csak legyen már valaki mellettük és mind1, hogy ki csak legyen, hogy ne egyedül pusztuljon..

2022. dec. 9. 22:48
 19/32 anonim ***** válasza:
17%

#18!

A kérdés férfiakhoz szólt, de valami tini vagy max 20 éves gyerek lehetsz.

2022. dec. 10. 00:51
 20/32 anonim ***** válasza:
53%

Össze is jöttem, 2 alkamommal is.

Az egyetlen probléma, hogy mindkettőnél minden esetben a gyerek volt a legfontosabb. Sosem volt olyan, hogy figyelembe vett volna, ha az ütközött a gyerek vágyaival. Ezt ma már az elején tisztáznám. Fontos a gyerek, de nem lehet mindig első számú személy a családban.

Minél kisebb a gyerek annál jobb. Ha sokáig van egyedül a gyerekkel az anyuka, akkor megszokja, hogy az ő gyereke a világ közepe, ő pedig dirigál. Ő az isten.

Volt olyan, hogy valahová mentem a gyerekkel (talán venni kellett valamit...) és a gyerkőc elmondta, hogy "anya mondta, hogy ezt kell venni/így kell csinálni. (A konkrét utasításra már nem emlékszem.)

Mondtam a kis srácnak, hogy kicsit el van(nak) tévedve. Anya téged utasíthat, mert te a gyereke vagy, felém csak kéréseket fogalmazhat meg. Én ezt meghallgatom, majd hozok egy döntést. Engem számon sem lehet kérni, hogy teljesítettem-e az utasítását, mert engem nem utasíthat.

2022. dec. 10. 01:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!