Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti összejönnétek egy kisgyermekes anyukával?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy fülig szerelmesek lennétek megvan köztetek a kémia és minden ami kell. Összsjönnétek egy ilyen nővel képesek lennétek "szeretni" és nevelni egy olyan gyereket aki nem a tied? Mégha olyan tipus is vagy aki nem akart gyereket.

Kérlek a válaszok mellé a korotokat is írjátok oda és ha van időb indokold meg a válszaod.

2022. dec. 9. 21:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
63%

#16 akkor nem tudom milyen ez és nem is fogod tudni. Mert ez nem olyan, mint a saját gyerekeddel, mert nem te irányítod az egészet, hanem egyoldalú alkalmazkodás egy másik élethez. Ahol az, hogy veled mi van az kb másod rendű, mert a gyerekhez idomul minden.

Szerintem amúgy, ha van gyereked, akkor tisztább olyan valakivel akinek szintén van és akkor hasonló helyzetben vagytok. És neked is alkalmazkodni kell hozzájuk és fordítva.

2022. dec. 10. 01:18
 22/32 anonim ***** válasza:
41%
#20 igen ez az utasítgató stílus is egy hátrány amúgy. valahogy a szülők hozzászoknak ehhez, hogy megmondják mi van és a gyerek csinálja és ez az általános nyelvezetük lesz kb.
2022. dec. 10. 01:20
 23/32 anonim ***** válasza:
65%
semmilyen formában nincs szükségem gyerekre, így a válaszom nem
2022. dec. 10. 03:12
 24/32 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2022. dec. 10. 06:21
 25/32 anonim ***** válasza:

Tanulj, és vond le a következtetésed!

Esetemben a jelenlegi párom 27 éves volt, én 34 mikor megismerkedtünk. Egy tönkrement házasságból volt 3 gyereke. 5, 7, 10 évesek.

Nem gondolkoztam akkor ilyenen mint a kérdésben szerepel, csak haladtam egy úton. Volt "rózsaszín köd", kicsit eltévedtem benne. A gyerekek is megkedveltek. Összeköltöztünk, először az albérletbe, ahol lakott, majd kiötlöttük, hogy amit albérletre költünk, költsük az én házamra, és magunk tetszése szerint alakítsuk azt. Hangsúlyozom, az ötlet nem az enyém volt, csupán egyet értettem vele. Lett egy közös gyerekünk is.

Ennek január 10.-én lesz 13 éve, hogy először találkoztunk.

Szerinted hülyeséget csinált valamelyikünk?

2022. dec. 10. 07:12
 26/32 anonim ***** válasza:
74%

Igazából nem értem, miért mérvadó, mit mondanak itt gyk-n a férfiak.

Sok kisgyerekes anyuka talál párra, tehát igen, a férfiak egy része összejön velük.

2022. dec. 10. 07:18
 27/32 Hans Pötterman ***** válasza:
65%
Természetesen. Fel se merülne az ellenkezője.
2022. dec. 10. 07:27
 28/32 A kérdező kommentje:

25# Nagyon sok boldog évet kívánok még nektek! Jó ilyet hallani.

26# kíváncsiságból kérdeztem mert nagyon sok a szingli anyuka és sajnos nem minden férfi gondolkodik úgy. Természetesen én tiszteletben tartom mindenki válaszát csak kiváncsi vagyok melyik a többség

2022. dec. 10. 09:56
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.
2022. dec. 10. 15:45
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha jobban bele gondolunk, mi férfiak sosem tudhatjuk, hogy ki a gyerek apja. Tehát miért érdekelne, hogy most tudom, hogy nem én vagyok?
2022. dec. 10. 16:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!