Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti összejönnétek egy kisgyermekes anyukával?
Tegyük fel, hogy fülig szerelmesek lennétek megvan köztetek a kémia és minden ami kell. Összsjönnétek egy ilyen nővel képesek lennétek "szeretni" és nevelni egy olyan gyereket aki nem a tied? Mégha olyan tipus is vagy aki nem akart gyereket.
Kérlek a válaszok mellé a korotokat is írjátok oda és ha van időb indokold meg a válszaod.
nem tök mindegy itt ki mit ír? te a gyakoris srácokkal készülsz kapcsolatra? nem!
egyedül az számít, a kiszemelted mit mond erre, ezt semmi nem befolyásolja, bárki bármit ír ide.
szóval inkább vele beszéld meg.
Kedves #1 férfiakhoz szólt a kérdésem de maximálisan egyet értek veled ebben én pusztán csak kiváncsi vagyok.
2# Kiváncsiságból kérdezem nyilván ha ilyen szituba lennék nem itt kérdezném tőletek 😃
Az, hogy kisgyermekes anyuka, nekem nem hátrány. Volt olyan, hogy azt mondtam, hogy a gyerek nagyon cuki, és őt bevállalnám, viszont az anyuka volt nekem kicsit sok volt... mármint túl pörgős.
Szerintem külön kéne választani a gyerekkérdést, és a kapcsolatot. Sokszor az a bajom, hogy a nőknél előrébbvaló a gyerekkérdés, mint maga a társkapcsolat. Legalábbis ez a tapasztalatom. A férfi tulajdonképpen mellékszereplő.
Igen, ha:
- A gyereket az apa neveli, minimum 600 km.-re, és soha nem jönnek.
- Fullos nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!