Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti összejönnétek egy kisgyermekes anyukával?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy fülig szerelmesek lennétek megvan köztetek a kémia és minden ami kell. Összsjönnétek egy ilyen nővel képesek lennétek "szeretni" és nevelni egy olyan gyereket aki nem a tied? Mégha olyan tipus is vagy aki nem akart gyereket.

Kérlek a válaszok mellé a korotokat is írjátok oda és ha van időb indokold meg a válszaod.

2022. dec. 9. 21:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
79%
En kisgyerekes anyakent biztos nem akarnam hogy nevelje oket, tanuljon veluk,van apja meg anyja
2022. dec. 9. 21:18
 2/32 anonim ***** válasza:
77%

nem tök mindegy itt ki mit ír? te a gyakoris srácokkal készülsz kapcsolatra? nem!

egyedül az számít, a kiszemelted mit mond erre, ezt semmi nem befolyásolja, bárki bármit ír ide.

szóval inkább vele beszéld meg.

2022. dec. 9. 21:19
 3/32 anonim ***** válasza:
61%
Nem, saját gyereket akarok.
2022. dec. 9. 21:21
 4/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem szeretnék bele, mivel nem is jutnánk oda, kizáró ok a gyerek.
2022. dec. 9. 21:33
 5/32 A kérdező kommentje:

Kedves #1 férfiakhoz szólt a kérdésem de maximálisan egyet értek veled ebben én pusztán csak kiváncsi vagyok.

2# Kiváncsiságból kérdezem nyilván ha ilyen szituba lennék nem itt kérdezném tőletek 😃

2022. dec. 9. 21:40
 6/32 anonim ***** válasza:
96%

Az, hogy kisgyermekes anyuka, nekem nem hátrány. Volt olyan, hogy azt mondtam, hogy a gyerek nagyon cuki, és őt bevállalnám, viszont az anyuka volt nekem kicsit sok volt... mármint túl pörgős.

Szerintem külön kéne választani a gyerekkérdést, és a kapcsolatot. Sokszor az a bajom, hogy a nőknél előrébbvaló a gyerekkérdés, mint maga a társkapcsolat. Legalábbis ez a tapasztalatom. A férfi tulajdonképpen mellékszereplő.

2022. dec. 9. 21:47
 7/32 anonim ***** válasza:
83%
Én ha egy mód van nem. Voltam gyerekes nővel és ez a része nem volt jó. Szóval ez egy olyan ami nem ad a kapcsolatnak hanem nehezebbé teszi. Szóval ez olyasmi, amit ha lehet elkerülnék a jövőben. De azért fogalmazok így, mert ha meg atom szerelmes lennék bele, akkor meg emiatt nem lenne az, hogy nem. De jobban örülnék nem ilyen szitunak még egyszer.
2022. dec. 9. 21:49
 8/32 anonim ***** válasza:
29%

Igen, ha:

- A gyereket az apa neveli, minimum 600 km.-re, és soha nem jönnek.

- Fullos nő.

2022. dec. 9. 22:03
 9/32 anonim ***** válasza:
85%
Persze, én meg egyedülálló apuka vagyok. 38/f
2022. dec. 9. 22:17
 10/32 A kérdező kommentje:
Én pl nő ként összejönnék egy olyan férfivel akinek van gyereke. De ha ugye van mellé sajátod is akkor az már neccesebb.
2022. dec. 9. 22:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!