Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy az en parom is nezi a noket amikor vele vagyok csak nem veszem eszre?
Buszon ultem, felszalt egy fiu es egy lany, egy par voltak. Kozepen megalltak, a fiu eszrevett es onnantol nezett, par masodpercre elnezett aztan vissza. Most az a gondolatotok hogy dehat en mieet neztem , ott volt a baratnoje? Lattam, ereztem hogy nez, es kivancsi voltam abba hagyja e. A baratnoje ott alt mellette, es akarhanyszor ra neztem a nore, nem latta hogy a baratja mit csinal.
Aztan vegallomas jott, a lany mar leszalt, a fiu meg szandekosan lemaradt es pont velem egyszerre szallt le. Meg sem lepodtem rajta, de nagyon csunya dolognak tartom ezt, hogy akkor nezi a noket amikor a baratnoje ott all mellette. Vagy ez teljesen normalis?
Felvetodott bennem a kerdes, hogy vajon az en parom is ugyanezt csinalja csak en sem veszem eszre?
Erdekes volt, mert fel oras utan egyszer sem neztek egymasra, nem szoltak egymashoz , figyeltem oket ugy ahogy a fiu is engem.
En ezt sem tudom elkepzelni hogy fel oraig csak aljak a parom mellett egyszer se nezzek ra stb..
Mit gondoltok errol az egesz dologrol?
Tuti le leszek pontozva, de nekem ez olyan furcsa. Amikor én nagyon feltűnően megnézek valakit, az azért van, mert azt hiszem, hogy valaki más.
Ezért én ilyen esetben nem arra következtettem volna, hogy kikezdett velem, hanem, hogy nem tudja eldönteni, hogy oviba vagy zenesuliba együtt jártunk-e 25 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!