Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha azt veszem észre hogy a párom egyre többet fogyaszt alkoholt?

Figyelt kérdés

5eve vagyunk együtt, van kozos gyerek is. Eleinte nem ivott csak hétvégén egy két üveg dobozos sört. Mostanaba egy régi barátja haza költözött (ide a faluba a szüleihez ) ő folyamatosan iszik. És ha nem akar egyedül inni, át jön a páromhoz, hogy együtt iszogassonak. De akkor 4, 5 üveg sör el is fogy, ez majdnem minden napos lett..

Félek hogy a páromat is bele viszi az alkoholba. Hogy hassak rá finoman, hogy ne vegye sértésnek a párom?

2021. júl. 4. 12:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam mellé, hogy 5 4uveg, 2L esre gondoltam!
2021. júl. 4. 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg leállítani amíg nem késő! Én mindenhol azt láttam, hogy ahol a pasi elkezd inni, ott a kapcsolatnak is vége lesz.
2021. júl. 4. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Próbálj meg vele beszélni minél előbb, mert vannak emberek akiknél nagyon hamar kialakul a függőség. Fontos, hogy ne azt gondolja, hogy te a barátjatól tiltod, mert azt senki nem venné jó néven.

Viszont a leírtak alapján itt a barátja viszi bele, és erre finoman rá kéne mutatni.

2021. júl. 4. 13:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki őszintén, hogy mostanában sokallod az iszogatást, könnyen függővé válhat így és neked ez nem fér bele. Hiába nem részegedik le, ha ez egy mindennapos szokás lesz nála, az már sajnos alkoholizmus. A párod felnőtt, önálló döntésekkel, ha akarja tudja magát kontrollálni..
2021. júl. 4. 13:00
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Jaj mint a kamasz gxerekeket le kell kotni.

Adj nekik kerti munkat hetvegere, vagy szervezz autos gyorsulasi versenyeket, vagy csinaljanak bogracsgulyast, vagy szereljék meg a csapot akarámt fessenek ki, vagy egy rakat millio mindent ki lehetne talalni a pia helyett, mint vmi kamaszkölyköknél h ne zülljenek el.

A pasiknak általában tul sok a felesleges energiájuk de annyi eszük nincs hogy tudják hol kene levezetni

2021. júl. 4. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:

"régi barát, faluba a szüleihez"

Na ő könnyen iszik, mond meg a párodnak, nincs vesztenivalója.

Az a tipikus rohadjon meg a szomszéd tehene felfogás, ha neki nincs, a párodnak se legyen.

Ezt mond meg neki.

2021. júl. 4. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
#5, még jó, hogy ilyen bölcs nőkkel vagyunk körülvéve, különben fngunk nem lenne, mit kéne, kellett volna eddig csinálnunk a világban....
2021. júl. 4. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Jelezd neki, hogy lehet neki vizet is inni, nem kötelező neki is szeszelnie attól, mert a barátja sörözik. Nem is értem, attól,hogy falu, miért pont a pia jut eszébe egyből mindenkinek, ha van szabadideje...
2021. júl. 4. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
7#espedig ez a hatekony. A hegyibeszed meg marhara nem hatekony. De mindegy.
2021. júl. 4. 14:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Itthon meg csinalja amit kell, meg pluszba jár maszekba is hétvégente
2021. júl. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!