Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak benneteket mennyire zavarna, ha párotok rendszeresen, de mértékkel fogyasztana alkoholt?
Az alkoholizmus első jele a tagadás.
"Nem vagyok alkoholista, bármiker le tudnám tenni a piát, de egyelőre nem akarom."
Bocsi, de tipikus alkesz kifogás. Én meg speciel nem jönnék össze egy alkoholistával.
Ez még nagyon messze van a zavaró mennyiségtől. Annyit szólnék hozzá, hogy én is kérek. Aztán, ha kicsit ellazultunk, jöhet a szex is! :-)
(Ha már egyszer ebbe a kategóriába írtad a kérdést...)
A függőség nem feltétlenül lerészegedést jelent mindennap. Ha a napi rutin része, hogy alkoholonak kell bekerülnie a szervezetedbe, az függőség.
Két doboz (1 liter) pedig mennyiség. Ne ez tegye már ki a napi folyadékbeviteled felét.
PS.: Hagyjuk a vidék-város felosztást. Nincs ilyen ma már. A kettő között csak az a különbség, hogy az előbbiek kertes házban lakó városiak.
De nem kapálnak, és nem szedik össze a tojást.
Ez mitől szexulitás? Ez mitől alkoholizmus?!'
Amúgy jobb,ha tudod nem a veséd tisztítja,hanem azt károsítja illetve a májadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!