Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak benneteket mennyire zavarna, ha párotok rendszeresen, de mértékkel fogyasztana alkoholt?
Az, amit te észre sem veszel ("józan vagyok"), de a környezeted igen.
Bódultan az embernek állandóan bizonyítási kényszere van, hogy még nem részeg, és ennek alátámasztását abban látja, hogy kinyílik a beszélőcsap, és folyamatosan szövegel. Kommentálja a híradót, megjegyzi a tévében történteket, látványosan nevet a hülyeségeken is, beszél, összefüggéstelenül, felesleges dolgokról, és állandóan.
"Józan vagyok, beszélek. Látod? Hozzászólok a beszélgetéshez, tudom, mi történik körülöttem. Követem, látod? Beszélek. Halkabbra is veszem a tévét. Hangos. Szerinted nem hangos? Megyek, megmosom a kezemet, mert ragad. Holnap ki kell olvasztanom a fagyasztót."
Ezt magamon próbáltam ki, többször is, úgyhogy igazolt. Az is, hogy mennyi elég hozzá.
És már az ember szeme állásán is látható.
Csak azt hiszed, hogy tiszta vagy, és kifelé is ezt mutatod... A körülötted lévők látják, hogy nem.
Sör nélkül is beszélgetünk, mentes sör mellett is beszélgetünk, és rendes sör mellett is beszélgetünk. Utána meg leülünk játszani vagy olvasni.
Egyébként meg esténként nincsenek mások az otthonunkban, csak a párom meg én, szóval nincs kinek "látnia", nekünk meg nincs kinek "bizonygatni". :)
#21 "Ezt magamon próbáltam ki, többször is, úgyhogy igazolt. Az is, hogy mennyi elég hozzá. "
Azért ahhoz elég nagy arc kell, hogy a saját tapasztalataidat az egész emberiségre érvényes, reprezentatív mintának tekintsed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!