Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak benneteket mennyire zavarna, ha párotok rendszeresen, de mértékkel fogyasztana alkoholt?
Akik írják hogy majd idővel több lesz, stb, szüleim 30 éve megisznak napi 1-2 sört, és ennyi idő után még mindig ekkora maradt a mennyiség.
Én minden nap kívánom a sört, iszok is 1-2-t esténként. Nem az alkohol miatt, van hogy hónapokig menteset iszok, mert abból találok épp olyat ami ízlik. Hidegen hagy, hogy 15% vagy 0%, imádom az ízét, ezerszer finomabb és szomjoltóbb, mint az "üdítő"-nek csúfolt cukros borzalmak.
Persze ezen az oldalon mindenki alkoholista, aki évi 2-3 pohárnál többet iszik :D ne ebből az oldalból indulj ki, én is 0%-ot fogok kapni mert büdös alkesz vagyok a mentes citromos sörikém miatt :D a valóságban meg van párom, aki leül velem elkortyolgatni esténként egy pohárkával, és boldogok vagyunk :D
Ne érdekeljen, hogy itt kit zavarna.
Nyugi, most majd jönnek az erkölcscsőszök, akik megmondják, hogy két doboz sör/két nap is alkoholistává tesz. MIndezt azért, hogy fényezhessék magukat, hogy ők bezzeg milyen fitt fazonok és macák.
Mi látszik olyankor konkrétan szerinted? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!