Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak benneteket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak benneteket mennyire zavarna, ha párotok rendszeresen, de mértékkel fogyasztana alkoholt?

Figyelt kérdés
Én falun élek,de sok ember szemét szúrja,és felháborítja,hogy nő létemre rendszeresen sört fogyasztok.Ha nem is naponta,de 2 naponta 2 dobozzal,amitől jól érzem magam.Úgy érzem tisztítja a vesém,és immunisabb vagyok.Nem az ,hogy nem tudok,inkább nem akarom teljesen elhagyni.Férfiak benneteket zavarna??

2017. szept. 13. 23:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna
2017. szept. 14. 05:46
 12/23 A kérdező kommentje:
A szüleim is isszák a sört rendszeresen,és jól tatrtják magukat.Dolgosak,és jól néznek ki.
2017. szept. 14. 06:27
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
2 sör nem vészes,főleg két naponta.Férfiak is megisszák,sőt naponta jóval többet,mellé ott virít a feles vagy deci pálinka is. Én a kávét csak rummal iszom,így kezdem a napot. Berúgni nem fogok tőle,ezt már így megszoktam és egy férfi kedvéért se mondok le róla.
2017. szept. 14. 07:45
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Akik írják hogy majd idővel több lesz, stb, szüleim 30 éve megisznak napi 1-2 sört, és ennyi idő után még mindig ekkora maradt a mennyiség.

Én minden nap kívánom a sört, iszok is 1-2-t esténként. Nem az alkohol miatt, van hogy hónapokig menteset iszok, mert abból találok épp olyat ami ízlik. Hidegen hagy, hogy 15% vagy 0%, imádom az ízét, ezerszer finomabb és szomjoltóbb, mint az "üdítő"-nek csúfolt cukros borzalmak.

Persze ezen az oldalon mindenki alkoholista, aki évi 2-3 pohárnál többet iszik :D ne ebből az oldalból indulj ki, én is 0%-ot fogok kapni mert büdös alkesz vagyok a mentes citromos sörikém miatt :D a valóságban meg van párom, aki leül velem elkortyolgatni esténként egy pohárkával, és boldogok vagyunk :D

Ne érdekeljen, hogy itt kit zavarna.

2017. szept. 14. 07:57
 15/23 anonim ***** válasza:
34%

Nyugi, most majd jönnek az erkölcscsőszök, akik megmondják, hogy két doboz sör/két nap is alkoholistává tesz. MIndezt azért, hogy fényezhessék magukat, hogy ők bezzeg milyen fitt fazonok és macák.

[link]

2017. szept. 14. 08:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem az a mérték, ami kizárná a kapcsolat lehetőségét. Ha komolyabb lenne, akkor már lenne min gondolkodni. Mondom ezt úgy, hogy jó, ha havonta megiszom 2 sört!
2017. szept. 14. 12:57
 17/23 anonim ***** válasza:

Csak kóstolom a borokat:

[link]

2017. szept. 14. 13:18
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
hát nem tudom. azért aki a hét felében egy liter sört megiszik, az meg szokott látszani...
2017. szept. 15. 01:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, mi ez a lepontozás mindkét oldal véleménye felé.
2017. szept. 15. 04:41
 20/23 anonim ***** válasza:

Mi látszik olyankor konkrétan szerinted? :)

2017. szept. 15. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!