Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a társad szerinted több alkoholt fogyaszt, mint amit te tolerálni tudsz?
Figyelt kérdés
kb 2 naponta iszik. nem sokat, de iszik. hetente sikerül lerészegedjen. az ígéreteivel tele van a padlás, hogy abbahagyja. ha emiatt elhagynám ~ őszerinte én nem értem őt meg ~ és csak egy indok lenne, mert igazából biztos nem is szeretem.
ő meg azt nem érti meg, hogy az alkohol nem megoldás a problémákra és mindig veszekszek vele a piáért, de akkor sem hagyja el.
2014. jún. 16. 10:52
1/10 anonim válasza:
Amíg tartott a suli, egész júniusban doboz sörrel indultam neki reggel a napnak. Meg még egyet délután. De most hogy szünet van, egyszerűen nem iszom. A tököm se fog felkelni az ágyból és sörét menni, anya meg nem hoz:'D Na de lényeg a lényeg, ha nem tudja letenni/abbahagyni, akkor már komoly gond van és később sem lesz jobb valószínűleg... imho
3/10 anonim válasza:
Te is többet iszol, és akkor már nem lesz feltűnő.
4/10 anonim válasza:
Próbálj meg akkor beszélni vele mikor nem ivott egy csepp alkoholt sem és akkor mondd el neki mi bánt. Mióta tart ez a helyzet? Lehet,hogy valami bántja? Igaza van az előtte szólónak, hogy ha nem képes letenni az alkoholt nem lesz jobb a helyzet, sőt talán rosszabbodni is fog. De nem akarlak elkeseríteni. Szerintem az a legjobb ha nyíltan megtudjátok beszélni a helyzetet és mind ketten elmondjátok mi bánt titeket. Sok sikert.
5/10 anonim válasza:
Az azonnali megvonása az alkoholnak nem megoldás.
Beszéld rá, hogy jelentősen csökkentse, de ne egyik pillanatról a másikra!
Először csökkentse le, heti két, majd egy alkalomra az ivást!
Utána igyon egyre kisebb alkoholtartalmú italt!
Legvégén az ivási kényszer ellensúlyozására az alkoholmentes sörök kiválóak!
Ha ezeket sem hajlandó bevállalni, hagyd el, ez súlyos indok amúgy!
6/10 anonim válasza:
Véleményem szerint adj neki ultimátumot! Közöld vele hogy mi a véleményed a piálással egyértelműen és egyhangúan, mond azt hogy így nem fog működni a kapcsolatotok mert azt gondolod hogy a piálással menekül a gondjai elől, vagy éppen inkább iszik minthogy megbeszéld vele azt. Ne egyből tedd ki hanem próbáld felhívni a figyelmét hogy vagy a pia vagy te, előbb utóbb rá fog jönni hogy te vagy a fontosabb neki. Ha pedig inkább piál minthogy veled legyen ott elég nagy a baj, tudni kell az embernek hogy mi a fontosabb, és szerintem az alkohol egy jó kapcsolatnál nem ér többet, ahogy a bulik sem.
7/10 anonim válasza:
beszéld rá egy ayahuasca szertartásra, azután átgondolja majd az életét
8/10 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt... a legelejétől fogva probléma ez
2014. jún. 16. 12:11
9/10 anonim válasza:
Akkor viszont tényleg adj neki ultimátumot. Vagy te vagy fontos neki vagy a pia. Ha egy év után ennyit nem érsz neki akkor sajnos azt kell mondjam nem szeret eléggé. Akkor viszont félre ne érts nem akarok senkit megbántani, de lehet hogy akkor jobbat érdemelsz. Egy kapcsolatban nem szabadna ilyen dolgoknak problémát okoznia sajnos :/
10/10 anonim válasza:
döntés elé állítanám. vagy én, vagy a pia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!