Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cikis helyzet. Félek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikis helyzet. Félek hogy elrontok mindent. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 hete járok egy fiúval, de sose tudunk randizni. Távkapcs... Néha szoktam látni, de csak "hivatalos" okok miatt, távolról. Mondta hogy taliznunk kéne, de én félek egy kicsit. Ő sokkal tapasztaltabb a párkapcsolatokban mint én. Amúgy is zavarban lennék és olyankor össze-vissza beszélek. Mit tegyek? van így ennek értelme? Mert amúgy nagyon szeretem. A válaszokat előre is köszönöm! (bocsi hogy egy kicsit sok lett)
2014. jún. 10. 17:45
 1/7 anonim válasza:
Még nem is találkoztatok?
2014. jún. 10. 22:11
 2/7 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon régen...
2014. jún. 10. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha csak otthon ülsz, és csak messziről látjátok egymást, nem fogsz tapasztalatot szerezni! Igenis vegyél erőt magadon, találkoztatok, sokat! Főleg ha van rá lehetőség. Gondolom tudja, hogy még nem volt kapcsolatod. Nyugi, ő is így kezdte.
2014. jún. 12. 17:49
 4/7 anonim válasza:
Nekem volt egy majdnem ugyan ilyen kapcsolatom... Régen találkoztunk utána sokszor beszéltünk Neten...úgy volt h talizunk de sosem mertem rávenni magam...ez nem jó döntés volt és ezért nem is lett semmi belőle pedig lehetett volna...ezért a tanácsom hogy próbálj meg minnél elöbb és több időt szakítani a találkozásra mert ha nem akkor nem lesz belőle semmi... Azt viszont bánni fogod..:/ de sok sikert nektek ;)
2014. jún. 12. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek :) igyekszek
2014. jún. 14. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
igyekeztem, aztán egyszer csak itt hagyott...
2014. jún. 17. 09:34
 7/7 anonim válasza:
Szokd meg...ezek a pasik...eggyik percben kellesz a másikban nem... Az ilyenek nem érdemelnek meg!
2014. júl. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!