Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság lehet olyat hogy fel veszem a párom nevét?
Figyelt kérdés
Lehet az hogy pl. : Takács Réka helyet Nagy Réka legyek?#Néhsh
2014. júl. 9. 14:38
2/12 anonim válasza:
Így van ,természetesen lehetséges .
3/12 anonim válasza:
Ez mindig is lehetett, természetesen most is meg van engedve.
4/12 anonim válasza:
Te lehetsz:
- Takács Réka
- Nagy Réka
- Takács-Nagy Réka
- Nagy-Takács Réka
- Nagyné Takács Réka
- Nagy Béláné
A férjed lehet:
- Nagy Béla
- Takács Béla
- Takács-Nagy Béla
- Nagy-Takács Béla
Miért nem lehet? :
- Takácsfi Nagy Béla
- Takács Rékafi
:)
5/12 anonim válasza:
Manapság? Évtizedek óta lehet. És egyre gyakoribb ez a forma.
Érdekes, hogy hozzád nem jutott el a hír.
7/12 gabriell88 válasza:
mi esküvő előtt állunk.Én is így akartam felvenni a vőlegényem nevét(még nem a férjem ),de az anyakönyvvezető azt mondta ebben a formában nem lehetságes.Így Takácsné Nagy Réka leszek.
8/12 anonim válasza:
Hogyne lehetne? én áprilisban vettem fel így a férjem nevét.
9/12 gabriell88 válasza:
téényleg??? mert nekünk kifejezetten azt mondta a hölgy, hogy ez már nem lehetséges! Hol volt az esküvőtök ha megkérdezhetem?
10/12 anonim válasza:
Kihagytátok azt az opciót, hogy pl. Takács Béláné Nagy Réka. Gondolom így is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!