Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hogy az en parom is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy az en parom is nezi a noket amikor vele vagyok csak nem veszem eszre?

Figyelt kérdés

Buszon ultem, felszalt egy fiu es egy lany, egy par voltak. Kozepen megalltak, a fiu eszrevett es onnantol nezett, par masodpercre elnezett aztan vissza. Most az a gondolatotok hogy dehat en mieet neztem , ott volt a baratnoje? Lattam, ereztem hogy nez, es kivancsi voltam abba hagyja e. A baratnoje ott alt mellette, es akarhanyszor ra neztem a nore, nem latta hogy a baratja mit csinal.

Aztan vegallomas jott, a lany mar leszalt, a fiu meg szandekosan lemaradt es pont velem egyszerre szallt le. Meg sem lepodtem rajta, de nagyon csunya dolognak tartom ezt, hogy akkor nezi a noket amikor a baratnoje ott all mellette. Vagy ez teljesen normalis?

Felvetodott bennem a kerdes, hogy vajon az en parom is ugyanezt csinalja csak en sem veszem eszre?

Erdekes volt, mert fel oras utan egyszer sem neztek egymasra, nem szoltak egymashoz , figyeltem oket ugy ahogy a fiu is engem.

En ezt sem tudom elkepzelni hogy fel oraig csak aljak a parom mellett egyszer se nezzek ra stb..

Mit gondoltok errol az egesz dologrol?

2022. nov. 27. 22:10
A kérdező szavazást indított:
Az enyem is ezt csinalja csak nem veszem eszre
Megromlott kapcsolatokban van ez hogy egymashoz sem szolnak felorakig es egymas mellett flortolgetnek, stabil kapcsolatban nem fordul elo
21 szavazat
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Egyebkent tobb ilyen is volt mar csak sosem tartottam a szemkontaktust de itt szandekosan tartottam
2022. nov. 27. 22:12
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Tudod a legtöbb férfi, sőt néhány nő úgy gondolja, hogy mindent a szemnek, semmit a kéznek vagy hűséget fogadtam, nem vakságot. Sokan ezért teszik, mások meg azért, mert már nem vonzódnak a párjukhoz.

Épp ezért indkettő lehetőség létezik szerintem...

2022. nov. 27. 22:15
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Én is voltam ilyen szituban, jó hangosan mondtam is hogy nemár :D felfalsz a szemeiddel és zavaró.. a srác egy pillanatra elmosolyodott, szegény lány nem annyira… én is sajnáltam a csajt.
2022. nov. 27. 22:18
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

"fel oras utan egyszer sem neztek egymasra, nem szoltak egymashoz"

Valószínűleg a kapcsolatuk már döglődik. Innentől pedig semmi meglepő nincs a fiú viselkedésében.

2022. nov. 27. 22:20
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
Nézni mindenki néz, de ez semmit nem jelent (te is, mint a mellékelt ábra mutatja). Ami veled történt, az nyilván többszörösen problémás, te is provokáltad, ő meg leszarta, hogy a barátnő ott van.
2022. nov. 27. 22:23
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

Minden pasi ezt csinalja,hiaba van baratnojuk, attol meg allandoan mast neznek es azon gondolkoznak kit dugnanak meg.

Udv a valo eletben.

2022. nov. 27. 22:32
 7/14 A kérdező kommentje:
5. Jajj tudtam hogy az lesz hogy en provokaltam. Tudtam hogy en leszek a hibas.. :D
2022. nov. 27. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sosem vettem észre, hogy a párom ilyesmit csinálna. Talán ha nem vagyunk együtt, diszkréten megnéz más nőket, de ez teljesen rendben van.
2022. nov. 27. 22:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem normális. Külön kéne választani a diszkrét odapillantást a zavarbaejtő bámulástól. Az utóbbi engem akkor is nagyon zavar, ha történetesen nincs senki a pasi mellett. És hála az égnek nem minden férfi csinálja ezt, nem is kezdenék ilyennel soha. Egyébként szerintem feltűnt volna már neked, ha ezt csinálná a párod. Ez nem olyan dolog ami sokáig rejtve marad, ha ennyire egyértelmű a szitu mint a fent említett esetben.
2022. nov. 27. 23:14
 10/14 A kérdező kommentje:
Amikor a buszon megvart nagyon sajnaltam a not..
2022. nov. 27. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!