Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok örülni a párom sikerének mert állandóan a saját problémáim kötnek le. Azt veszem észre, hogy irigy vagyok rá, emiatt még rosszabbul érzem magam. Mit csináljak? 22/L
a párom nagyon sikeres, intelligens. Most tett le egy nyelvvizsgát, nemrég kapta meg a munkát amit szeretett volna.
Én meg mostanában egyre kevésbé tudok örülni a sikereinek, sőt inkább elszomorít, hogy én hozzá képest egy nagy 0 vagyok aki még egyetemre jár...
A saját életedből hozd ki a maximumot. Mindent tegyél meg azért, hogy sikeres legyél.
Fejezd be az önsajnáltatást és az irigykedést. Te is vagy olyan jó, mint ő, csak te másban.
ugyanonnan, ugyanolyan esélyekkel, ugyanakkor indultatok?
és ugyanoda, ugyanakkor, ugyanolyan úton kell eljutnotok?
ha bármelyikre tudsz nemmel válaszolni akkor a bajodra is
Töltsd fel az életed olyan dolgokkal, amelyek örömmel töltenek el, amelyek által sikerélményed lehet. Másképp ezt nem fogod tudni leküzdeni, csak elsüllyedsz az önsajnáltatásban.
29n
Nőj fel! Az élet nem verseny,a párkapcsolatnak meg egyenesen gyilkosa a versengés.
Vagy együtt élsz a párod sikereivel/kudarcaival, vagy keress magadnak kevésbé intelligens fiút, ha ettől boldogabb leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!