Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsugori a pasi, vagy én vagyok hülye?
Ez alatt azt értem, hogy mondjuk 5 hónap alatt egy szelet csokit nem kaptam tőle. Semmit. Tehát valóban fösvény.
Nagyon kellemetlen a téma, számomra megalázó, hiszen nem vagyok ráutalva semmi apróságra sem.
De nem jutott eszébe még egyszer sem.
Idegenek, munkatársak meg néha hoznak nekem csokit, csak úgy 🤷
Nem vagyok anyagias, de nekem ez borzalmasan fáj.
Egyáltalán később mi lett volna ha komolyabbra fordul...
Meg sem tudom neki mondani, mert ezt nem lehet normálisan közölni.
Nemsokára születésnapom lesz, úgy gondoltam hogy én azt már nem várom meg, óriási csalódás lenne.
Volt ilyenben részetek?
Fontos:férfiak véleménye is érdekel.
Az igen vettél neki egy üdítőt.
Pereld be szerintem
42 keress egy sugarmommyt inkább.
Csak kérdezted hepciáskodva hogy és én vittem e neki valamit, igen vittem, de ebben is én vagyok a rossz.
Nem azért írtam hogy verjem a mellém hanem mert rákérdeztél.
42 szerintem csak egy incel troll vagy.
Nem írtál semmit csak hogy nem költ. Szóval magával is zsugori vagy csak veled vagy ha együtt vagytok?
Látványosan kerül minden programot és csak a tv előtt akar ülni meg sétálni?
Ti nem tudjátok milyen egy igazi szarrágó pasi. Egyszer randiztam ilyennel, utána egy ismerősön keresztül hallottam hogy milyen jól keres, kűlföldi főállás mellett maszekol saját műhellyel. Na ez a pasi szó szerint rongyos ruhákban járt, (hiszen szerinte az élet nem divatbemutató), a házában nem fűtött( télen 8 fokban aludt), üres kenyeret evett csapvízzel reggelire, (a vízet az udvari csapról hordja), a munkahelyén fürdik néha, az ünnepi étel szerinte babkonzerv ketchuppal, és annak ellenére hogy volt osztálytársa szerint milliók dagadnak a számláján rendszeresen kukázik és azt hangoztatja hogy ő milyen szegény ( szerinte a normális étkezés és a fűtött lakás luxus és flancolás)
43.
A környéken egy öregasszony volt hasonló. A Tesco-ban mindenféle lehullot morzsákat vitt haza enni, meg a mások által eldobált fonnyadt leveleket, koldulta mások pontjait a kártyájára, mindenhol megúszni akart minden kiadást... "Szegény idős néni, akinek alig van nyugdíja!" - gondolhatnánk. Mint később megtudtuk normál nyugdíja van és 4 ingatlana, amiből hármat kiad, de akar még egyet és vigyorogva beszéli ki a többi öreggel, hogy milyen jól előadja a szegény nyugdíjast.
Nem azt írtam hogy nem költ.
Azt, hogy egy 100ftos csokit sem adott még.
Ez költekezés lenne? 🤭
Van akinek egy ilyen apróság is költekezés 🥴
A gesztus a lényeg, vagyis annak hiánya.
"Nem azt írtam hogy nem költ."
Csak csoki a baj? Kérj, és kapsz.
Nem vagyok ráutalva egy db csokira, de nekem ilyen nem kéne.
Kiábrándító, az élet más területein is csak magára gondol az ilyen…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!