Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem akkor robban be, amikor nem számítunk rá?
Figyelt kérdés
Teljesen felforgat mindent.ma 07:38
1/8 anonim válasza:
Az átlag embernél igen, nálam nem.
Én immúnius vagyokna szerelemre, mert senkiben sem bízom, de én szerelembe tudok ejteni másokat.
Szóval a szerelem az én szolgám, vagy más szemszögből nézve: én magam vagyok a szerelem.
4/8 anonim válasza:
"akkor jön mikor nem számítasz rá"
20 évesen...."akkor jön mikor nem számítasz rá"
25 évesen...."akkor jön mikor nem számítasz rá"
50 évesen...ne aggódj "akkor jön mikor nem számítasz rá"
81 évesen...elhunyt Kiss Pista "akkor jött mikor nem számított rá"
Ha semmit nem teszünk érte, a lehetőség sem adott rá, nem megyünk elébe a dolgoknak akkor aztán várhatjuk...
5/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Több barátnőm is mesélte, hogy akkor toppant be az életükbe a szerelem, amikor nem is keresgéltek aktívan. Persze ki kell mozdulni, de nagyon sok múlik a szerencsén (a megfelelő időben találkozz valakivel, aki egyedülálló és hozzád hasonló szemléletű, felfogású).
6/8 anonim válasza:
Nekem akkor jött, nem is kifejezetten szerelem, hanem nagyon erős vonzalom, kémia vagy hívjuk aminek akarjuk. Egy mindkettőnk számára teljesen új környezetben, egy idegen férfivel összenéztünk és attól a pillanattól tapintható volt a feszültség kettőnk között. Szó szerint megőrjítjük egymást azóta is, nem bírjuk egymásról levenni a tekintetünket, nem tudunk normálisan viselkedni ha a másik jelen van, mindketten olyan gyökérségeket csinálunk mint két tinédzser. Egy gond van: házasságban élünk mindketten, másokkal.
8/8 anonim válasza:
Nekem mint férfinak akkor jött amikor nem akartam. Két héttel egy csúnya szakítás után. Szembe jött egy sokkal szebb csaj akibe 22 éve szerelmes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!