Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsugori a pasi, vagy én vagyok hülye?
Ez alatt azt értem, hogy mondjuk 5 hónap alatt egy szelet csokit nem kaptam tőle. Semmit. Tehát valóban fösvény.
Nagyon kellemetlen a téma, számomra megalázó, hiszen nem vagyok ráutalva semmi apróságra sem.
De nem jutott eszébe még egyszer sem.
Idegenek, munkatársak meg néha hoznak nekem csokit, csak úgy 🤷
Nem vagyok anyagias, de nekem ez borzalmasan fáj.
Egyáltalán később mi lett volna ha komolyabbra fordul...
Meg sem tudom neki mondani, mert ezt nem lehet normálisan közölni.
Nemsokára születésnapom lesz, úgy gondoltam hogy én azt már nem várom meg, óriási csalódás lenne.
Volt ilyenben részetek?
Fontos:férfiak véleménye is érdekel.
Igen a keresőszavaid alapján nagyon szeretheted ezt az embert
És akkor szerinted egy 200 forintos csokin múlik a kapcsolat?
Te mit vettél neki?
Vannak olyan társkereső oldalak ahol hirdetheted magad sugar babyként az való neked hiszen nem a szeretet kell csak a pénz
31
Mondjuk baromira nem! De amikor a szeretett ferfi nem hajlandó rámkölteni, akkor az nem szeret igazán! (Forditva nincs igy, tehát lehet, hogy költ rám, de ettől még nem biztos, hogy szeret!) De ha téneg egy forintot se képes a KAPCSOLOTOTKRA költeni, akkor biztosan nem szeret
31 és miért csak a pasinak kell költeni?
Érdekes a nők csak a jelenlétüket teszik bele a kapcsolatba, semmi egyebet
A kérdező nek ajánlom a pu-ncs nevű oldalt ott leírhatja az anyagi igényeit a férfiak felé
Te sem vagy tökéletes, tehát zsák a foltját, csak nem illik össze a zsák és a folt!
Nekem akkor sem kellenél, ha aranyból lenne a p*nád, mert egy nem gavallér embert, fillérbaszónak hívsz, például!
Megkaptad, már a választ, de továbbra is ordibálsz.
Kíváncsi lennék, szex volt köztetek?
...és te is adsz ilyen gesztus-dolgokat? Vagy csak elvárnád? Annyit kapsz, amennyit adsz. Ha mindkettő nulla, az pont egál, tehát tisztességes.
A születésnap az más, az ünnep.
Igen. Le is írtam.
Most újra hogy hátha megérted.
Igen,mindig gondoltam rá, mindig vittem neki is üdítőt.
Leírtam azt is hogy vinnem kellett mert neki nem jutott eszébe soha és meleg volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!