Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsugori a pasi, vagy én vagyok hülye?
Ez alatt azt értem, hogy mondjuk 5 hónap alatt egy szelet csokit nem kaptam tőle. Semmit. Tehát valóban fösvény.
Nagyon kellemetlen a téma, számomra megalázó, hiszen nem vagyok ráutalva semmi apróságra sem.
De nem jutott eszébe még egyszer sem.
Idegenek, munkatársak meg néha hoznak nekem csokit, csak úgy 🤷
Nem vagyok anyagias, de nekem ez borzalmasan fáj.
Egyáltalán később mi lett volna ha komolyabbra fordul...
Meg sem tudom neki mondani, mert ezt nem lehet normálisan közölni.
Nemsokára születésnapom lesz, úgy gondoltam hogy én azt már nem várom meg, óriási csalódás lenne.
Volt ilyenben részetek?
Fontos:férfiak véleménye is érdekel.
Ez nem kifogás.
Kiábrándító.
Most szóljak neki én, oké még lehet is hogy hozna egy szelet csokit, de már nem esne jól. Ez nem kifogás hanem kiábrándulás és fájdalmas.
Értelmes, tanult ember, egy utolsó suttyó lepukkant alkoholista is tud gondolni a párjára. A gesztus, a szándék a lényeg.
Ha soha nem jutott eszébe akkor én mint nő mint ember nem számítottam neki.
Volt aki szegény volt, nem volt pénze de 2 szál rózsát kaptam tőle. Volt hogy elvitt pizzázni. És volt hogy rendelt pizzát, legközelebb meg én rendeltem.
Volt szegény pasim, de az sem ilyen volt.
Ő ilyen, nem kéne bántani, csak elengedni, mert eme gondolataid, csak Téged minősítenek, ami persze itt mindegy...
Gyászolj kicsit csendesebben, minél hamarabb a végére érve, hogy tudjon jönni a következő a szívedbe.
Ja szóval csak az számít a kapcsolatban hogy mit kapsz a pasitól?
Cseppet sem vagy aranyásó
És igen persze látom már, ez engem minősít. Na pont emiatt nem szólok neki.
Mert én leszek az aranyásó,nem ő a fukar fillérb@szó.
Árulj már el valamit kérlek. 5 hónapig mi tartott mellette? Aranyból van a farka? Jó dumája van? Vagy mi? Miért pont 5 hónap után kezdesz nyígni hogy a pasid egy fillérbszó köcsög?!
Gondolom ez volt a legjobb az összes közül 5 hónappal ezelőtt nem?
26 elolvastam, csak arról beszélsz hogy nem költött rád
Nyilván az tartott mellette hogy pénzes és reménykedtél hátha le tudod gombolni
A te értékrended szerint semmi más érték nincs egy kapcsolatban csak az hogy mennyit költ rád
Nem keres jól és én évek óta voltam szerelmes belé.
De ha szerinted egy 200ftos csoki legombolás, akkor nagyobb skót vagy, mint ez a pasi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!