Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zsugori a pasi, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsugori a pasi, vagy én vagyok hülye?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, hogy mondjuk 5 hónap alatt egy szelet csokit nem kaptam tőle. Semmit. Tehát valóban fösvény.

Nagyon kellemetlen a téma, számomra megalázó, hiszen nem vagyok ráutalva semmi apróságra sem.

De nem jutott eszébe még egyszer sem.

Idegenek, munkatársak meg néha hoznak nekem csokit, csak úgy 🤷

Nem vagyok anyagias, de nekem ez borzalmasan fáj.

Egyáltalán később mi lett volna ha komolyabbra fordul...

Meg sem tudom neki mondani, mert ezt nem lehet normálisan közölni.

Nemsokára születésnapom lesz, úgy gondoltam hogy én azt már nem várom meg, óriási csalódás lenne.

Volt ilyenben részetek?

Fontos:férfiak véleménye is érdekel.

2022. nov. 16. 10:10
1 2 3 4 5 6
 11/57 GFman ***** válasza:
91%
Na ne mondjátok már, hogy még neki kellene szólni, ha szeretne kapni néha egy kis apróságot!!!Pasiként írom, hogy ez nettó parasztság vagy sóherség vagy aminek nevezitek.Még a munkatársaimnak(csajok)is szoktam adni egy csokit, vagy valami édességet.Amúgy, ha nem 5 hónapja ismernék egy nőt, hanem csak 5 napja, akkor is gondolnék rá.
2022. nov. 16. 10:33
 12/57 anonim ***** válasza:
67%
Az a javából!
2022. nov. 16. 10:44
 13/57 A kérdező kommentje:

Igen, utolsó, de most itt jönnek a számonkérések hogy akkor nem is a pasim és juj ilyet várok el. Mindjárt lehúzós is leszek szerintem.

Neki nem jutott eszébe nyáron az sem hogy szomjan halnánk, nekem igen.

Egyszerűen nem érzem azt hogy ő a férfi.

És akkorát csalódtam hogy meg sem tudom neki mondani. Nekem ez megalázó.

Most lehetne szólni persze, de ott egye meg a fene az egészet ha már szólni kell.

2022. nov. 16. 10:45
 14/57 anonim ***** válasza:
55%
Uccso vagyok, ezen nem kell nyafogni csak szépen elzavarni az @ny*ba! :DDD
2022. nov. 16. 10:49
 15/57 A kérdező kommentje:

Nem nyafogok.

De én szerelmes voltam belé.

Ráadásul évek óta,csak most sikerült összejönnöm vele.

Sok rossz emberi tulajdonság van amit lehet tolerálni, de ez egy jellemvonás ami kiábrándító.

Ha csak egy pasi lenne a sok közül nem érdekelne de én szerelmes voltam.

És fáj hogy ilyen hülye, nem is fogja érteni sem hogy miért nem érek már rá.

2022. nov. 16. 10:54
 16/57 anonim ***** válasza:
34%
Mond meg neki ! Ha szereted ne ez miatt legyen vege..
2022. nov. 16. 10:59
 17/57 anonim ***** válasza:
89%
Hogy tudsz szerelmes lenni egy ilyen suttyoba?
2022. nov. 16. 11:16
 18/57 A kérdező kommentje:

De már nem lenne jó ez.

Nem működne.

Ha szólnék neki és hozna valamit,már nem esne jól.

5 hónapja volt rá 😢

Egyszerűen nem voltam neki fontos 😢 és rohadtul fáj.

2022. nov. 16. 11:18
 19/57 anonim ***** válasza:
94%

Van akiknek tényleg nem jut eszébe. Ez nekem is nagyon furcsa. Nem csak csoki, hanem bármi, de tényleg, azért szerencsére sok férfinak eszébe jut, de nekem is voltak exeim akiknek egyáltalán nem. Volt, akit rendesej pénzeltek a szülei, tehát volt pénze, ilyen heti 20k 10 évvel ezelőtt szint, állta a programokat, úgyhogy költött rám, nem ez a baj, de sosem volt olyan pl, hogy csak úgy felhív, mert hiányzom neki, vagy meglep egy csokival vagy virággal... De még ha ünnep volt is ilyen hülyén csinálta, pl nőnapon nem is aznap (pedig taliztunk), hanem másnap bement a virág üzletbe, ott épp kötött egy csokrot az eladó és odaszólt neki, hogy az jó lesz. Vagy névnapom előtti napokban mondja, hogy most ne nézz ide anyukámnak írom épp milyen csokikat szeretsz... Na leadtam a rendelést lesz névnapi ajándékod. Egyszer le is b.aszott amiért ő 10 órája gondolkodik hogy mit vegyen nekem de nem jut semmire😅 Másik exem, a barátai sokszor előttünk mondták, hogy vettem egy nyakláncot (pl) a barátnőmnek csak úgy, vagy virágot vettem stb. Én meg mondtam is neki hogy vehetne nekem is csak úgy dolgokat, erre azt mondja, hogy "úgy csinálsz mintha soha nem költenék rád", mintha ez a pénzről szólna... Egy suliba jártunk és akkor jött valami ékszer árus a suliba, mondta is egy srác hogy itt az idő hogy vegyen nekem valamit. Mondta hogy jaj lelőtted hát pont ez volt a tervem... Pont Mikulás volt akkor úgyhogy vett valamit (tuti nem tervezte) és mondta hogy ez akkor a Mikulás ajándékom... Na jól kifogtam a két első exemet, utána szabályos megváltás volt a többi párom, akik vettek csokit, felhívtak, írtak random cuki sms-eket, stb. Egyik srácnak alig volt pénze de ő mondta hogy megérdemlem hogy étterembe vigyen nőnapon (rózsát is kaptam), aztán pl innivalóra nem is maradt pénze de a kaja részét megvette nekem kérés nélkül.

Mondd neki hogy ez zavar, hiszen teljesen jogos. Vagy változtat rajta, vagy nem. Ha nem, akkor itt van az én példám, hogy vannak férfiak, akik gondolnak a párjukra és vesznek nekik csokit :) a barátommal beszéltem telefonon hogy hazafelé hozzak e valamit a boltból, majd elég gyorsan leraktuk és visszahívott, hogy elfelejtette mondani, hogy szeret. Sok puszit kapott amikor hazaértem :)

2022. nov. 16. 11:21
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

"Ha csak egy pasi lenne a sok közül nem érdekelne de én szerelmes voltam.

És fáj hogy ilyen hülye"

Csak azt kell mondanod neki hogy hiányoznak a romantikus gesztusok, Ha fontos lenne, akkor nem kifogásokat keresnél!

2022. nov. 16. 11:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.