Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha bejelolok egy ferfit mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejelolok egy ferfit mert lattam egy benzinkuton es ra is irok akkor ramenosnek fog gondolni?

Figyelt kérdés

Csak annyit irnek neki

"Szia! Lattalak a benzinkuton masnap feldobott ismerosnek jeloleseknel, baj hogy bejeloltelek?"

2022. nov. 8. 15:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt persze nem irom le, hogy annyira tetszett elso ranezesre hogy azota is az eszemben van :D
2022. nov. 8. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Próba szerencse.
2022. nov. 8. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Napi kamu
2022. nov. 8. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
egy próbát megér, sokat nem veszíthetsz
2022. nov. 8. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen fajta verdába lettél szerelmes?
2022. nov. 8. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Ajhh dehogy 😄
2022. nov. 8. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Írjál neki nyugodtan
2022. nov. 8. 23:08
 8/8 mikeXxX ***** válasza:
Nincs kint kèpem tehát biztos nem èn vagyok 🤣🤣🤣! De ebből szerintem tudni fogja mièrt jelölted be !
2022. nov. 11. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!