Egy motort is úgy kell tankolni a benzinkúton mint egy autót?
Figyelt kérdés
Lett egy jó kis mocim. Életembe először. Kocsival mentem eddig régebben benzinkútra tankolni. Szóval a motort is úgy kell mint a kocsit megtankolni és csak úgy otthagyom lezárva a motort a töltőállomásnál amíg bemegyek és fizetek? Csak ilyenkor az zavar ha mondjuk mögöttem is állnak és várnak hogy elmenjek onnan. Vagy az jutott eszembe hogy miután tankoltam, arébb tolom a motort oda a bolt elé ott leteszem aztán megyek be fizetni.2022. okt. 2. 10:10
1/18 anonim válasza:
Ugyanúgy mint a kocsit.Miért, ha kocsiba tankolsz akkor nem zavarnak a mögötted várakozók? Nem mindegy hogy arrébb tolod-e? A következő úgysem tud addig tankolni míg te nem fizettél.
Egyébként tuti kamu kérdés.
Senkinek sem lesz "csak úgy egy jó kis mocija". Jogsi nélkül nem is mehetsz vele a kútra, amire pedig meglesz a jogsid nem lesznek ilyen dedós kérdéseid.
2/18 anonim válasza:
Én nem tolom sehova, mivel a következő addig úgysem tud tankolni, amíg nem fizetek a kasszánál.
3/18 anonim válasza:
Ugyanaz, de a sisakot le kell venni, amikor bemész.
Külföldön találkoztam olyannal, ahol ki volt írva, hogy a motorosoknak előre kell fizetni.
4/18 A kérdező kommentje:
1. Jó, pontosítok. Egy robogóról van szó nem nagy motor. És van jogsim. És akkor is zavar ha kocsival kell tankolnom hogy mögöttem állnak és várnak. De ez csak az én hülyeségem..
2022. okt. 2. 10:21
5/18 anonim válasza:
"De ez csak az én hülyeségem.."
Pontosan.
6/18 Koplárovics Béci válasza:
Amíg nem fizetted ki a saját tankolásodat, addig amúgy sem tudnak tankolni ugyanazon a kútfejen.
7/18 anonim válasza:
Amit ott a mocid, addig is latszik h foglalt a kut, bar a lamoan is latni, de igy messzirol egyertelmu
9/18 anonim válasza:
Odatolhatod a shophoz, csak a fizetéssel várd meg amig a helyedre beálló is megtankol. :D
Komolyan ennyi aggyal hogy lehet embereknek jogsija?
10/18 anonim válasza:
Talán annyi megjegyzés, hogy ha viszont még kávézol, wczel mittomén, akkor illik odébb állni. Attól hülyét kapok, amikor áll a sor a kúton és akinek az autója a kútnál áll bent issza 10 perce a kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!