Maverick95 kérdése:
Horvátországban melyik benzinkúton érdemes tankolni?
Figyelt kérdés
Itthon mindig OMW-t szoktam, teljesen megvagyok elégedve a minőségével. Horvátországba fogunk utazni és se OMW, se Shell nincs jelen Horvátországban. Amit olvastam, hogy van Petrol, INA
Szerintetek minőségben melyikek a legjobbak, főleg azon benzinkutak közül amelyeket találok autópálya mentén.
Köszönöm.
2018. jan. 22. 20:36
1/5 anonim válasza:
Az INA az MOL tulajdon, teljesen jó. A Petrol az szlovén,de abból nem sok lesz az országban. A Crodux is valami horvát cég, de passzolom milyen.
Szerintem teljesen mindegy hol tankolsz.
3/5 anonim válasza:
Fél EU-t bejártam kocsival, nem vettem észre teljesítménybeli különbséget.
4/5 anonim válasza:
Beszéltem több emberrel is, aki Horvátországba járt, mindenki azt mondta, hogy kizárólag az INA-hoz menjek. Ezt be is tartottam, ott akármilyen autóval tankoltam (voltam többel is), egyiknél sem volt probléma. Az tuti jó.
5/5 anonim válasza:
Ina tökéletes, és eléggé elterjedt országszerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!