Gáz a benzinkúton egy ezresért tankolni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 23:34
2/8 anonim válasza:
Eléggé. De ha majd' tele van a tank, és azért fél bere csak 1000Ft-nyi üzemanyag, akkor nincs mese. Ha viszont cigánykodni szeretnél, akkor majdnem a legszánalmasabb dolog. Ennél már csak az van lejjebb, amikor ki van írva, hogy MIN2L, de te a 0.33l-es Kubus palackba tankolsz, és 20.000Ft-ossal fizetsz.
3/8 anonim válasza:
1000ft teljesen rendben van ha kevesebbért tankolsz az már érdekesebb.
Értem itt a kőzép kategóriás autókra .
Ha egy sport,luxus kocsival teszed ezt fukarnak tünhetsz,ami nem jó.
4/8 anonim válasza:
Az ilyen kérdés a gáz. Senkit sem fog érdekelni, hogy mennyiért tankolsz amíg kifizeted.
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz mert senkit nem érdekel, csak inkább magaddal tolsz ki.
Mert az oda és vissza menet alatt is eszik az autó és ez nagyon meg növeli a fogyasztást, ami neked így is sokba van.
6/8 anonim válasza:
Legutóbb pont ennyiért vittem benzint a fűkaszába kannában. Nem nagy a terület, ennyiből egy évig bőven nyírok. Autóba nem tudom elhasználni mert gázolajjal megy, ezért felesleges többet bespájzolnom, mert csak megbuggyan. Bent a kasszánál persze ezt nem tudhatták. Én pedig nem kezdtem el magyarázkodni, hogy mért csak ennyit veszek. Azt éreztem volna csak gáznak. Így meg nem érdekelt senkit. Kitöltöttem, kifizettem, eljöttem.
7/8 anonim válasza:
Aki ezzel foglalkozik az unatkozik. Egyébként nem gáz. Talán 2 liter a minimum amit lehet de az sem szent írás. Én robogóba van, hogy másfél litert tankolok (2 liter a kapacitása) és soha nem szóltak, hogy ezt miként hoztam össze.
8/8 anonim válasza:
Feleségem robogójának 3.5l-es a tankja. Szeretne ő 10.000ért tankolni, de nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!