Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gáz a benzinkúton egy ezresért...

Gáz a benzinkúton egy ezresért tankolni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Milyen autóba?
2020. máj. 17. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Eléggé. De ha majd' tele van a tank, és azért fél bere csak 1000Ft-nyi üzemanyag, akkor nincs mese. Ha viszont cigánykodni szeretnél, akkor majdnem a legszánalmasabb dolog. Ennél már csak az van lejjebb, amikor ki van írva, hogy MIN2L, de te a 0.33l-es Kubus palackba tankolsz, és 20.000Ft-ossal fizetsz.
2020. máj. 17. 23:45
 3/8 anonim válasza:
87%

1000ft teljesen rendben van ha kevesebbért tankolsz az már érdekesebb.

Értem itt a kőzép kategóriás autókra .

Ha egy sport,luxus kocsival teszed ezt fukarnak tünhetsz,ami nem jó.

2020. máj. 18. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdés a gáz. Senkit sem fog érdekelni, hogy mennyiért tankolsz amíg kifizeted.
2020. máj. 18. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem gáz mert senkit nem érdekel, csak inkább magaddal tolsz ki.

Mert az oda és vissza menet alatt is eszik az autó és ez nagyon meg növeli a fogyasztást, ami neked így is sokba van.

2020. máj. 18. 07:25
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Legutóbb pont ennyiért vittem benzint a fűkaszába kannában. Nem nagy a terület, ennyiből egy évig bőven nyírok. Autóba nem tudom elhasználni mert gázolajjal megy, ezért felesleges többet bespájzolnom, mert csak megbuggyan. Bent a kasszánál persze ezt nem tudhatták. Én pedig nem kezdtem el magyarázkodni, hogy mért csak ennyit veszek. Azt éreztem volna csak gáznak. Így meg nem érdekelt senkit. Kitöltöttem, kifizettem, eljöttem.
2020. máj. 18. 07:38
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Aki ezzel foglalkozik az unatkozik. Egyébként nem gáz. Talán 2 liter a minimum amit lehet de az sem szent írás. Én robogóba van, hogy másfél litert tankolok (2 liter a kapacitása) és soha nem szóltak, hogy ezt miként hoztam össze.
2020. máj. 18. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
Feleségem robogójának 3.5l-es a tankja. Szeretne ő 10.000ért tankolni, de nem tud.
2020. máj. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!