Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma egy benzinkúton láttam egy nagyon szép lányt, apjával volt, motorral voltak. Apjával váltottam pár szót. Most azt bánom, hogy nem beszéltem a lánnyal, megkérdezhettem volna, merre mennek. :/ Van esélye annak, hogy valamikor újra látom őket?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 14:46
1/14 anonim válasza:
itt mentek a ház előtt kiszóljak?
2/14 anonim válasza:
Ha rendszeres oda járnak tankolni, és te minden nap arra mész sokszor vagy ott tankolsz általában te is, akkor lehet esélyed :)
3/14 anonim válasza:
Biztos, hogy az apjával volt? Lehetett a barátjával/párjával is. Sose tudni, érik az embert meglepetések.
Eléggé minimális az esélye, hogy újra lásd őket, de lehet, hogy ott laknak ők is abban a városban, így nagyobb az esélye, egyébként meg szinte nulla.
4/14 A kérdező kommentje:
Ott szoktam tankolni, és csak hétvégenként járok arra, hétköznap nem, mert csak hétvégente motorozok.
Pont jöttem kifele mikor ők megérkeztek.
A lány olyan 16-17 éves lehetett, a férfi (aki gondolom az apja) olyan 40-es.
Túra/sport-túra motorral voltak, márkáját nem láttam, eltakarta a kút.
2014. márc. 22. 14:55
5/14 anonim válasza:
És ezt most miért írod le ide?
6/14 A kérdező kommentje:
Hátha valaki tudja kik ők.
2014. márc. 22. 14:58
7/14 anonim válasza:
Azért írja ide hátha gyakori kérdések látogató a csaj meg az apa.
8/14 A kérdező kommentje:
Jól mondod 7-es :)
2014. márc. 22. 15:02
9/14 anonim válasza:
Most tényleg csak ezért kérdezted? Mert akkor teljesen felesleges volt a 3. válaszolóként annyit írnom.
10/14 anonim válasza:
hátha valaki tudja kik ők...logikus
infók amiket tudunk: egy lány meg egy idősebb férfi motorral benzinkúton
jaaa az Sanyi meg a lánya,Reni :) hát persze hogy ismerem őket,szomszédok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!