Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dolog ha az embernek van párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Boldogabb úgy az élet?
Nekem még sosem volt sajnos.
Amúgy tiniként vagy felnőttként jobb párkapcsolatban lenni?
2022. okt. 16. 21:16
1/10 anonim válasza:
16 éves fiú létemre még nem volt, de már nagyon szeretnék. Sokszor álmodok róla, elképzelem milyen érzés. Mindig rossz érzés tölt el, mikor látok velem egykorú párokat és rájövök, hogy nekem nincs senkim.
Egyébként érdemes 10-en tiniként elkezdeni, ha más nem legalább tapasztalatszerzés céljából. Szerintem legalábbis.
3/10 anonim válasza:
- jó
- igen
- itt az ideje keresni
- felnőttként, hiszen akkor már sokkal komolyabban látod a világot, reálisabban, és jobban is tudsz hosszú távra tervezni (ezért nem bánom annyira utólag, hogy fiatalabb koromban nekem is kimaradt az ilyesmi)
4/10 anonim válasza:
#3 Azért gyerekként is jó dolog, ha az embernek van barátja/nője. Megismeri az érzést, hogy kell kezelni, stb.
5/10 anonim válasza:
Jó dolog. Szerintem igen. Nekem se. Szerintem felnőttként.
6/10 anonim válasza:
#4 tudom, sajnos elég rövid távú kapcsolataim voltak, és most így 25 évesen talán tényleg alakul valami komoly, így írtam ezt, 18-20 évesen teljesen más felfogásom volt, más célokkal, más elképzeléssel, amiket ma azért már nem feltétlenül tartok reálisnak, jó volt, szép volt az is, de örülök hogy ebben a korban van lehetőségem igazán belevágni :)
7/10 anonim válasza:
Ha jól azonosulsz a partnereddel érzelmileg (megvan a gondolati összhang is) és a szex is jó mindkettőtöknek, akkor nagyon megéri! Hatalmas fejlődési lehetőség és mindenközben jó érzés, hogy van melleted valaki, akinek fontos vagy és ő is fontos neked.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, csóró melósként annyi rá az esély, mint a lottóötösre.
33/f
9/10 anonim válasza:
jó ha kolcsonos a torodes es a vonzalom.. ha egyoldalu akkor csak orlodes , feltekenykedes, onmergezes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!