Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik. Top 3 csajozási táncs....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik. Top 3 csajozási táncs. Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

1 Légy őszinte, de azért ne legyél mániákus igazmondó. Fontold meg mit mondasz. Ha valami igaz, de feszültséget okoznál vele, ne mondd.

3. Egy párkapcsolatot az irányít, aki kevésbé szeret. Légy te az, aki kevésbé ragaszkodik a másikhoz, így megszerzed a vezetést.

4. Alapvetően ne nagyon sírj a nő előtt akkor sem, ha fáj. Fontos, hogy megmaradj domináns férfinak a szemében. Ne kövesd a divatot az érzékeny pasiról, mert azok a srácok végső soron nem a legjobb nőkkel vannak együtt.

Egy pár alkalommal azért belefér, - mert ezzel megmutatod, hogy vannak érzelmeid - de ne legyél sirdogálós ember.

2022. okt. 6. 16:55
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy ha egy komoly kapcsolatot akarsz, nem csak valami kisarkított, felszínes valamit, ami állandó színjátékokból áll, és az ingyen szexpartneren kívül nem ad semmit, akkor ezek a lehető legrosszabb "tanácsok". Ezekkel pont azt éred el, hogy soha ne lássa a valódi énedet, és egy szerepbe fog beleszeretni. (Már ha a megjátszott szereped imponál neki. Mert sokaknak ám nagyon nem.) Az őszinteség olyan lesz, amilyen, és igazából pont a párkapcsolat lényege veszik el ezzel.

"De az csak akkor jó, ha megnyerő stílusod van."

Kinek mi a megnyerő.

Akármennyire is furcsa, de sem a férfiak nem egyformák, sem a nők. Egyéniségek vannak. Lehet, hogy egy megjátszott szereppel mennyiségileg több nőnél lenne esélyed, de ér valamit, ha maga a kapcsolat silány? Akkor inkább legyen kevesebbnél esélyem, de az legyen amolyan igazi, jó, meghitt szerelem.

2022. okt. 7. 10:55
 42/50 anonim ***** válasza:
49%

#6 "Falra mászom az "ami a szívemen, az a számon" emberektől, akik valójában az önzésüket és neveletlenségüket palástolják a hallatlan "őszinteségükkel". "

De akkor te nem az 1. ponttal értesz egyet. Nem az őszinteséggel van a gond, hanem azzal, amikor más jellemhibákat állítanak be őszinteségnek.

Én találkoztam már olyan nővel, aki hatalmas nagy bunkó volt, és ezt még erénynek is állította be, mert hát "ő őszinte". Jah. De azt lehet úgy is kivitelezni, hogy nem bunkózik, meg nem sérteget másokat lépten-nyomon.

"Ugyanakkor nem árt, ha mindeközben férfi marad."

Neked azt jelenti férfinek lenni, hogy visszafogja az érzéseit. Másnak meg nem. Rég dobott volna már barátnőm, ha megpróbálnék "fagyoskodni".

2022. okt. 7. 11:07
 43/50 anonim ***** válasza:
Leírtam a saját tapasztalatomat a mindenen síró expasimmal... Nem azt mondtam, hogy a férfi ne fejezze ki az érzéseit, de az önkontroll képességét a férfiaktól, a nőktől és magamtól is elvárom. Nem kell mindenen vihogni, üvölteni vagy bőgni, ahogy eszünkbe jut. Nőknek sem, csak a nők részéről én ezt egy fokkal bocsánatosabb bűnnek tekintem.
2022. okt. 7. 11:16
 44/50 anonim ***** válasza:
49%
Ha kedces vagy mindig kompenzáld egy kis bunosaggal ez balanszban tartja a nő szerepét és érdeklődését.
2022. okt. 7. 11:21
 45/50 A kérdező kommentje:

"Azt gondolom, hogy ha egy komoly kapcsolatot akarsz,... Az őszinteség olyan lesz, amilyen, és igazából pont a párkapcsolat lényege veszik el ezzel."

Nem igazán hiszek a komoly kapcsolatokban, 99%-uk csak illúzió. Az őszinteség túlnyomó többségben csak egy jól hangzó szó, aminek akkor van értelme, ha szerencséd van, és éppen azt mondod, amit a másik fél éppen hallani akar. Az emberi lélektan ugyanis a neki tetsző dolgokra van beállítba, nem arra, hogy az őszinteséget értékelje. Ha őszinte vagy, de az nem tetszik a másik ember fülének, vagy érdektelen neki, akkor az nem lesz jelentősége. Senkit sem fog érdekelni.

Az életben nem az őszinteség a fontos, hanem az, hogy olyan stratégiát dolgozz ki, amivel boldogulsz az életben, és megvéded magad az emberektől.

Becslésem szerint az emberek kb. 1%-a az, akinél az őszinteséggel tud mit kezdeni. A többségnek zavaros az önképe.

2022. okt. 8. 12:26
 46/50 A kérdező kommentje:
*aki
2022. okt. 8. 12:27
 47/50 A kérdező kommentje:

Pontosabban a javítás:

*aki az őszinteséggel tud mit kezdeni.

Még annyit megjegyzek, hogy szomorú dolog ez, de logikus, és jobb az igazságot elfogadni, mint a Matrix-ban élni.

2022. okt. 8. 12:29
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vicces vagy. :D Ez a tipik fiatal srác, akit megbántott egy-két lány, és most Machiavellit meg Nietzschét olvas, és eszetlen nagy királynak hiszi magát. Majd kinövöd...
2022. okt. 8. 12:41
 49/50 A kérdező kommentje:
Több csajom volt, mint gondolnád, ezért van elég rálátásom a témára. Ezen nincs mit kinőni, inkább belenőttem ebbe a dologba. Komoly kapcsolat márpedig nem létezik, az egész csak illúzió.
2022. okt. 8. 12:48
 50/50 anonim ***** válasza:
Hamar rá fogsz jönni, hogy tévedsz. Túl sok ilyen fiúkát ismertem...
2022. okt. 9. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!