Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. Top 3 csajozási táncs. Mit gondolsz?
1 Légy őszinte, de azért ne legyél mániákus igazmondó. Fontold meg mit mondasz. Ha valami igaz, de feszültséget okoznál vele, ne mondd.
3. Egy párkapcsolatot az irányít, aki kevésbé szeret. Légy te az, aki kevésbé ragaszkodik a másikhoz, így megszerzed a vezetést.
4. Alapvetően ne nagyon sírj a nő előtt akkor sem, ha fáj. Fontos, hogy megmaradj domináns férfinak a szemében. Ne kövesd a divatot az érzékeny pasiról, mert azok a srácok végső soron nem a legjobb nőkkel vannak együtt.
Egy pár alkalommal azért belefér, - mert ezzel megmutatod, hogy vannak érzelmeid - de ne legyél sirdogálós ember.
Most hogy így mondod, az én életemben volt egy férfi, aki megpróbálta ezt a játszmázást. Flegmázott, meg adta a közömböst, de közben látszott rajta, hogy csak teszi magát. Egy ideig próbáltam szeretettel viszonyulni hozzá, megértetni vele, hogy nyugodtan kimutathatja az érzéseit, de mikor láttam, hogy nem megy, kiraktam, mint macskát szarni.
Aztán tippelj, melyikünk próbált visszakúszni a küszöb alatt. :DD
Na ennyit a nagy manipulációs tervekről. Aki alfa - ilyen csávóm is volt -, az nem kell elbábozza, hogy mérsékelten érdekli a kapcsolat. Rajta tényleg látszik, hogy kedvel, meg jó csajnak tart, de azért inkább én érezzem megtisztelve magam - egy kis túlzással. De ő bakker egy kívül-belül 10/10-es férfi volt. Aki nem ilyen okkal magabiztos, flegma ember, az ne játssza el, mert rohadt szánalmas lesz...
Az irányítás egyébként meglepő módon számos esetben a nőknél van.
Mi ennek az oka?
Egy csinos lányt 14 éves korától fel akarnak szedni. Ebből fakadóan a lány már annyira hozzászokott ahhoz, hogy ő dönt, ő választ, hogy neki természetesnek tűnk hogy sokszor az ő döntésén múlnak a szerelmi ügyek. Nem is tud róla, de ő a vezető.
Ebből fakadóan keletkezik az egyenlőség illúziója, amikor a párok azt hiszik, hogy egyelőség van, de valójában valamelyik fél az, aki vezeti a kapcsolatot. Most ebben a példában a nő. Én magam is átéltem ezt, csak annyi volt a különbség, hogy én felébredtem a Mátrixból. Furcsa volt, hogy a lány, akinek elmondtam, hogy mi zajlik, még utána is kitartott amellett, hogy ő egyenlő félnek tekint.
Mi tehát ebből a tanulság?
Egyenlőség férfi és nő között márpedig nem létezik! Valaki vezeti a kapcsolatot. Legalábbis az esetek 90%-ában.
A maradék 10%-ot még tanulmányoznom kell.
"Most hogy így mondod, az én életemben volt egy férfi, aki megpróbálta ezt a játszmázást. Flegmázott, meg adta a közömböst, de közben látszott rajta, hogy csak teszi magát"
Hmmm...
Az ilyen tehetségtelen színész, inkább legyen őszinte. Nem való neki a stratégia. 😅
Itt nem a nő manipulációjáról van szó, hanem a férfi önkontrolljáról. Ha a nő úgyis szeret, nem kell manipulálni. A férfinak kell figyelni, hogy ne szeressen bele túlságosan.
Amint említettem, machiavellista vagyok, tehát egészen más világképem van, mint neked.
Te abban hiszel, hogy létezik olyan ember, aki mellett önmagad és őszinte lehetsz.
Én meg abban hiszek, hogy a világon mindenki megbízhatatlan valahol, és ha nem irányítok én másokat, majd ők fognak engem.
Ebből fakadóan - meggyőződésem szerint - a boldogság korlátozottan elérhető. Az aktuális páromban sem bízhatom, ő is bármikor ellenem fordulhat! (nézd meg, bizonyos házasságok, kapcsolatok, hogy végződnek...)
Tehát kell egy olyan stratégia, ami biztosítja ezt a korlátozott boldogságot. Természetesen önmagam nem lehetek, de azért valamennyit megélek én is a párkapcsolatból, és én ennyivel megelégszem.
:)))
Annyira cringe ez a keménykedés. XD De hát haver, ha gondolod, csináld, csak ne számíts túl nagy sikerre.
Az igazán kemény, alfa férfiak nem a Gyakorin vitatkoznak a párkapcsolati dinamika manipulálásáról. Nekik ez a vérükben van. Nagyon ciki lesz, amikor kiderül, hogy neked nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!