Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. Top 3 csajozási táncs. Mit gondolsz?
1 Légy őszinte, de azért ne legyél mániákus igazmondó. Fontold meg mit mondasz. Ha valami igaz, de feszültséget okoznál vele, ne mondd.
3. Egy párkapcsolatot az irányít, aki kevésbé szeret. Légy te az, aki kevésbé ragaszkodik a másikhoz, így megszerzed a vezetést.
4. Alapvetően ne nagyon sírj a nő előtt akkor sem, ha fáj. Fontos, hogy megmaradj domináns férfinak a szemében. Ne kövesd a divatot az érzékeny pasiról, mert azok a srácok végső soron nem a legjobb nőkkel vannak együtt.
Egy pár alkalommal azért belefér, - mert ezzel megmutatod, hogy vannak érzelmeid - de ne legyél sirdogálós ember.
Szüless szépnek, okosnak, vagy gazdagnak.
Nőknél elég a szépség :)
Én nőként nem értek egyet, főleg az utolsóval. Szerintem elég toxic azt tanítani és terjeszteni hogy egy igazi férfi nem sír.
1: legyen őszinte MINDIG. akkor is ha úgy érzi feszültséget fog okozni. Egy felnőtt embernek tudnia kell ezeket kezelnie.
2: olyan párkapcsolatot szeretnék, ahol kölcsönösen “irányítunk”
Kicsit pszichopátiás ezt így megfogalmazni, de az elsővel és az utolsóval nőként is egyetértek.
Falra mászom az "ami a szívemen, az a számon" emberektől, akik valójában az önzésüket és neveletlenségüket palástolják a hallatlan "őszinteségükkel". Nyilván fontos az őszinteség és az egyenesség, de az egy jó direktíva, hogy csak annyira gázolj a másikba, amennyire te is elviselnéd ellenkező esetben.
A harmadik is okés tanács. Lényegesen hozzájárul a kapcsolat minőségéhez, ha egy férfi (is) kimutatja az érzelmeit, legyenek azok pozitívak vagy negatívak. Ugyanakkor nem árt, ha mindeközben férfi marad. Volt olyan barátom, aki konkrétan MINDEN veszekedést sírással oldott meg... Ez egy nő részéről is bitang idegesítő, egy férfitól viszont hosszú távon egyenesen viszolyogtató.
Nincs gáz a sírással, sőt én a férfiasság jelének tekintem, ha valaki MER gyenge, elesett és elkeseredett lenni, amikor tényleg az. A folytonos picsogás viszont elég taszító.
A második tanácsod viszont semmi más, mint színtiszta manipuláció, ráadásul nem is nagyon működik.
"Színház az egész világ,
És színész benne minden férfi és nő:
Fellép és lelép: s mindenkit sok szerep vár
Életében." (William Shakespeare)
Az emberi természet alapvetően önző, azt nézi, hogy neki mi a jó, és ennek megfelelően cselekszik. Az emberi kapcsolatokban is kemény játszmák zajlanak, csak erről sokszor az sem tud, aki játszmázik. Nem igazán hiszek tehát az önzetlen szeretetben. Az ember sérülhet, bajba kerülhet a kapcsolatokban, éppen ezért olyan stratégiát kell kialakítani, aminek következtében megvédheti magát a károktól.
ŐSZINTESÉG???? Normális e vagy???
Válaszoltál már őszintén ezekre a tipiku női kérdésekre valaha?
- "Szerinted nagy a se**em?"
- "Szerinted a Béla új csaja, az a bikinimodell, az jó nő? Neked bejön?"
- "Láttad azt a 16 éves kislányt? hogy néz ki abban a leggingsben a feneke?"
- "Milyen idióta vesz kabrió Porsche autót, neked se kéne, ugye?"
- ...
Ha férfiasan nézel ki akkor belefér a sírás.
De ha férfiatlan a külsőd akkor csak hisztis köcsögnek néznek!
7
Nem, a feltétel nélküli szeretetben én sem hiszek, a tündérmeséket meghagyom a gyerekeknek, az idealistáknak és az álnaiv cinikusoknak, ne aggódj.
A tudatos, előre megfontolt manipuláció viszont tényleg csak a pszichopaták sajátja. Mert oké, az ember nem a semmiért szereti a párját, és rohadtul nem igaz, hogy a szeretetének nincsenek feltételei: ha más nem, akkor legalább a szeretet viszonzása egy feltétel. De amikor képtelen vagy elengedni magad egy kapcsolatban, az esetek többségében nem azt teszed, ami jól esik, nem azt mondod, amit gondolsz, és nem úgy viselkedsz, ahogy jön, akkor voltaképpen miért csinálod az egészet? Mire jó az, hogy megjátszod magad a hozzád legközelebb álló ember előtt? Nekem ez valahogy magas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!