Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. Top 3 csajozási táncs. Mit gondolsz?
1 Légy őszinte, de azért ne legyél mániákus igazmondó. Fontold meg mit mondasz. Ha valami igaz, de feszültséget okoznál vele, ne mondd.
3. Egy párkapcsolatot az irányít, aki kevésbé szeret. Légy te az, aki kevésbé ragaszkodik a másikhoz, így megszerzed a vezetést.
4. Alapvetően ne nagyon sírj a nő előtt akkor sem, ha fáj. Fontos, hogy megmaradj domináns férfinak a szemében. Ne kövesd a divatot az érzékeny pasiról, mert azok a srácok végső soron nem a legjobb nőkkel vannak együtt.
Egy pár alkalommal azért belefér, - mert ezzel megmutatod, hogy vannak érzelmeid - de ne legyél sirdogálós ember.
"A tudatos, előre megfontolt manipuláció viszont tényleg csak a pszichopaták sajátja."
Vagy (és) azé, aki sokszor megégette már magát az életben, és rájött, hogy biztonságosabb előre megírt forgatókönyv alapján cselekedni.
11
Elképzelhető, hogy külső tényezők változtatták azzá, de attól még pszichopata.
Ez egy téveszme. A pszichopatáknak nincsenek érzelmeik, nem ragaszkodnak senkihez, és nincs büntudatuk sem. Ezek a jelzők rám egyáltalán nem igazak. Inkább machiavellistának lehetne mondani engem, de az is inkább abból fakad, hogy felismertem, hogy az ember önző. Egyáltalán nem bízok az emberekben, senkiben.
Egyébként el tudom fogadni, hogy tanácsok, amiket felsoroltam, nem jönnek be, főleg akkor, ha nő vagy. Minden nő a spontán, filmszerű ismerkedést szereti.
Számomra azonban egyszerűbb úgy élni, hogy egy vízióban már magam előtt látom az események pörgését, és nem ér semmilyen meglepetés. Ebből fakadóan a csalódások többsége is elkerül.
13
Szerintem hagyd ezt a szexista dumát. Elmondtam, hogy nem tartom jó ötletnek a teljes őszinteséget, egyetértek abban, hogy nem muszáj kivétel nélkül minden érzelmet megmutatni, osztom azon véleményedet, hogy feltétel nélküli szeretet nem létezik, és végső soron minden ember önérdek kereső. Nem vagyok az a naiv kislány, akinek be próbálsz állítani, csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy a hosszú távú, tudatos és kiszámított manipuláció pszichopátiás működésre utal. Az általad felsorolt tünetekkel is nagyszerűen összecseng, hiszen hosszú távon csak az tudja elrejteni az érzéseit, akinek voltaképpen nincsenek, az igazi ragaszkodással nem fér össze a folyamatos játszmázás és a másik ember megtévesztése sem megy, ha működik a lelkiismeret. Tök jól alátámasztottad a mondanivalómat.
A kérdésemre viszont még mindig nem válaszoltál. Mire jó a párkapcsolat, ha meg kell játszanod magad? Ha nem adhatod azt, aki vagy? És ne terelj... Tudom, hogy néha mindenki hazudik, manipulál és játszmázik, de egy egészséges, boldog párkapcsolatban nem ez az általános. Ha te olyan szinten űzöd (vagy akarod űzni) ezt a játékot, hogy még a párod iránti érzelmeid mélységéről is hazudsz az irányítás megszerzése érdekében, akkor egyáltalán minek kell neked párkapcsolat? Biztos, hogy nem a lelki értékek miatt, de akkor tényleg olyan fontos a szex, hogy permanens módon megjátszd magad érte?
Az 1.-vel félig-meddig egyet tudok érteni. Akkor érdemes potenciális feszültség esetén is igazat mondani, ha tényleg fontos dologról van szó, olyanról, ami befolyásolja az életminőségeteket, a kapcsolatotok harmóniáját. Tudni kell kiválogatni, miről érdemes beszélni, hogy ne mindent böfögj ki a szádon, ami eszedbe jut / ne ossz kéretlenül észt.
2. Ez rohadtul nem ezen múlik, hanem alap személyiségen. Sok olyan ember van, aki a kapcsolatban inkább a "követő", az "irányított", de nem azért, mert annyira szereti a másikat, hanem mert olyan szobanövény, semmilyen, határozatlan figura.
3. Ha gyökkettő IQ-jú, buta plázap...kra, gettólédikre hajt az ember, akkor lehet, megfontolandó, egyébként nem. Persze a legapróbb jogos építő kritikára elpityeredő, meg a Fradi elvesztett meccse miatt hüppögő férfi tényleg nem túl férfias, de azért nem kell direkt elfojtani a sírást vagy rejtegetni. Az sok nőnek kifejezetten szimpatikus, ha valaki olyan pillanatokban tényleg meg tudja élni az érzelmeit és nem egy érzéketlen tajparaszt.
Semmit sem támasztottam alá, mivel nem vagy jártas a témában, hogy ezt meg tudd ítélni. Az emberi lélektan sokkal bonyolultabb annál, mint a te dogmatikus kijelentéseid, amik elfacsart logikával vannak tálalva. Állításod szerint nem vagy naiv kislány, de a fekete-fehér világképed nem sokban különbözik egy 14 éves lányétól, aki elkezdett bulvárpszichológiát olvasni.
Ezt a topikot egyébként is pasiknak nyitottam, ahol rámutattam arra, hogy szerintem min múlik egy jó kapcsolatot. Ezek az underground tanácsok persze éltérnek a mainstream, mézes-mázos, szépem csomagolt, semmit mondó tanácsoktól, amik az egyenlőségről hadoválnak (ami nem létezik), az őszinteségről (amit csak akkor értékel az ember, ha kedves a fülének), meg arról, hogy "add magad" (ami csak akkor jó, ha megnyerő stílusod van).
Tegyen mindenki úgy, ahogy akar.
Jaj ugyan... Hallgattál pár Puzsér agymenést, oszt' azt hiszed, nagyon kikupálódtál a témában. :D
A kérdésemre viszont nyugodtan válaszolhatsz. Mit gondolsz, képes vagy rá? Mert már harmadik alkalommal teszem fel: Ha folyamatosan megjátszod magad, akkor mi a lóf@sznak kell párkapcsolat? Mire jó? Miért éri meg bárkinek? Mit tud nyújtani?
Persze ha nem válaszolsz, az is egy válasz.
"Ez rohadtul nem ezen múlik, hanem alap személyiségen."
Azon múlik. Aki nagyon ragaszkodik a másikhoz, és halálosan szerelmes, az bármit megtesz a másikért, tehát behódol neki. Ez bizonyítva van.
Ha a másik félben nincsenek olyan erős érzelmek, akkor neki működni fog logikus gondolkodása, aztán rajta múlik, hogy ezt mennyire használja ezt ki.
Tehát az irányítást úgy lehet megszerezni egy párkapcsolatban, ha elérjük, hogy a másik sokkal jobban szeressen minket, mint mi őt. Onnantól fogva a másik irányíthatóvá válik, egy bábu lesz.
Arra persze senkit sem bátorítok, hogy a másikat érzéseit használja ki. De az ember nyugodtabb, ha nála van az irányítás. Én ehhez mutattam meg az utat. Persze ha nem kell valakinek az irányítás, akkor majd a másik fél átveszi azt. Mert az ember önző, és azt akarja, hogy neki legyen jó. Et az élet törvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!