Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik. Top 3 csajozási táncs....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik. Top 3 csajozási táncs. Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

1 Légy őszinte, de azért ne legyél mániákus igazmondó. Fontold meg mit mondasz. Ha valami igaz, de feszültséget okoznál vele, ne mondd.

3. Egy párkapcsolatot az irányít, aki kevésbé szeret. Légy te az, aki kevésbé ragaszkodik a másikhoz, így megszerzed a vezetést.

4. Alapvetően ne nagyon sírj a nő előtt akkor sem, ha fáj. Fontos, hogy megmaradj domináns férfinak a szemében. Ne kövesd a divatot az érzékeny pasiról, mert azok a srácok végső soron nem a legjobb nőkkel vannak együtt.

Egy pár alkalommal azért belefér, - mert ezzel megmutatod, hogy vannak érzelmeid - de ne legyél sirdogálós ember.

2022. okt. 6. 16:55
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
73%

Az őszinteséget sokan ma már bunkóságnak veszik. Vagyis a bunkó gondolataikat hányják rád őszinteség címszó alatt.

Aki nem szeret annyira, amennyire én őt, azzal nem jövök össze. Az érzelmeket meg nem lehet irányítani, nyilván pszichopata írta ezt a fszságot, aki sírni is beszari.

2022. okt. 6. 21:05
 32/50 anonim ***** válasza:
75%

Nem is föltétlenül az érzelmek kifejezésének és elrejtésének aránya a lényeg, hanem az ember belső felépítése. Aki érzelmes, ragaszkodó típus az tök fölöslegesen játsza el a közönyöst, és aki hűvösebb, felgmább alkat, az hiába adja a hősszerelmest. Egy idő után lekopik a máz.

Ha pedig valaki végtelenségig, minden nap, minden egyes szituációban tud színlelni, az nagy valószínűséggel eleve nem érez semmit.

2022. okt. 6. 21:11
 33/50 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nincs a véremben, de idővel elérem az alfa férfiak szintjét is. Gyakorlással is lehetséges. Van elég időm, és van hozzá tehetségem is.

Amúgy valóban, ők a nem Gyakorin vitatkoznak, de én most ráértem. Sehova nem megyek még pár napig, tanulni meg nem egyszerűen nem volt kedvem.

Én csak egy unatkozó, felnőtt diák vagyok, de akik ideírkáltak, és szetoffolták a topikomat, valszeg többet gondolnak magukról.

Nekik sokkal cikibb ez, hiszen hiábavaló vitába normális ember nem megy bele azzal, akit ostobának tart.

2022. okt. 6. 21:21
 34/50 A kérdező kommentje:

"Ha pedig valaki végtelenségig, minden nap, minden egyes szituációban tud színlelni, az nagy valószínűséggel eleve nem érez semmit."

Nem kell minden egyes alkalommal színlelni. Az ember ha magában van, csinálhat programot. Esetleg kibeszélheti valakivel a bajait, és máris feltöltődik.

Vagy valaki annyira azonosul a szereppel, hogy önmagává teszi azt.

Nézd meg Heath Ledger-t, hogy vele mi történt, amikor a Joker szerepére készült:

"A színész a végletekig elment, hogy hiteles alakítást nyújtson, sőt, hogy ő maga váljon a Jokerré. Az egész forgatás alatt a figurában maradt, hogy érzékeltesse, a Joker egy izolált, őrült személyiség. Ledger a forgatás előtt 43 (!) napra bezárkózott egy motelszobába, hogy eggyé váljon a figurával. Gyermeke anyjával, Michelle Williams-szel is ezidő tájt romlott meg a kapcsolata... Heath néha furcsa dolgokat művelt a forgatáson, hogy karakterben maradjon. A díszletben Joker-naplót vezetett, amit mindenhová magával vitt. Úgy írt bele, mintha ő lenne Joker és hagyta, hogy átszivárogjon rajta mindaz az őrület, melyet a figurának tulajdonított"

[link]

2022. okt. 6. 21:38
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

A method acting is csak egy darabig tart. Az ember tudja, hogy vége lesz, a környezete is tudja, hogy vége lesz, és mindenki tudja, hogy csak színészi fogás az egész.

De mondom, szerintem, aki hosszú heteken, hónapokon, akár éveken keresztül tudja takargatni a szerelmét és a ragaszkodását, az se nem szerelmes, se nem ragaszkodik, ergo teljesen okafogyott a színjáték.

2022. okt. 6. 21:41
 36/50 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy okafogyottá vált. Attól, hogy valaki nem szerelmes, még kedvelheti a másikat.

Ha én együtt vagyok egy nővel, akivel jókat beszélgetünk, szexelünk, akkor lehet, az neki is megfelel.

Vagy ha egy nő együtt van egy pasival, aki megfelelő életet biztosít neki, mit számít, hogy eljátssza neki szex közben az orgazmust, meg a szerető feleséget?

A pasi is megkapja amit akar, és élnek, mint hal a vízben.

Az emberi kapcsolatok érdekre épülnek többségében.

2022. okt. 6. 21:49
 37/50 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy szerelmes, akkor nem kell eljátszanod, hogy nem vagy szerelmes, ilyen módon válik okafogyottá a dolog.

Szerintem számít. Persze Vajna Timiről vagy Várkonyi Andreáról a saját férjük sem gondolhatja (gondoltta) komolyan, hogy akárcsak a legkisebb mértékben is szerelmesek. Vannak olyan érdekkapcsolatok, amelyekben ez teljesen világos. Sőt, igazából rossz szó az érdekkapcsolat, mert igazad van, szinte(!) minden kapcsolat alapja valahol az érdek. De szerintem nagyon nem mindegy, hogy pénzért vagyok valakivel, vagy azért mert a személyisége szórakoztat, megnyugtat és érzelmileg feltölt. Nem mindegy, hogy valakinek egyetlen testnyílása kell, vagy érdekelnek az érzései, gondolatai és vágyai. És mielőtt azt mondanád, hogy de, ez mindegy, gondolkodj el kicsit azon, hogy az egyiket miért titkolják, a másikat pedig miért vállalják fel az emberek? Szerintem itt húzódik a határvonal.

2022. okt. 6. 22:03
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
1. Igyál egy nagy pohár fröccsött !!
2022. okt. 6. 22:15
 39/50 A kérdező kommentje:

"Ha nem vagy szerelmes, akkor nem kell eljátszanod, hogy nem vagy szerelmes, ilyen módon válik okafogyottá a dolog."

Én eredetileg egy szóval sem beszéltem arról, hogy ha valaki nem szerelmes, akkor el kell játszani, hogy az. Arról beszéltem, hogy egy férfi részéről az a jó stratégia, ha kevésbé szerelmes mint a nő. Egyrészt, így megszerzi a kapcsolatban a vezető szerepet (ami manapság sokszor a nőké!) másrészt továbbra is fent tartja a nő érdeklődését.

A köhiedelemmel ellentétben ugyanis a nők nem vonzódnak azokhoz a pasikhoz, akik odavetik magukat nekik. Egy idő után unalmassá válik, hiszen minden pasi ezt csinálja, ma hatalmas divat lett megfelelni a nőknek.

Ebben az esetben meg nagyobb valószínűséggel lép le a nő egy jóképű, domináns sráccal, akit izgalmasabbnak talál, mint a saját pasiját, akiben már semmi újdonság nincs, kimaxolta magát, és nem képes megújulni.

Persze ha számodra taszító az, hogy valaki ennyire előre gondolkodik, és stratégiát barkácsol, mert ez olyan pszichopatás (nem az, de mindegy), akkor közlöm, hogy nem kötelező gondolkodni.

Lehet spontán módon is beleugrani a dolgokba, de aztán ne sírjon az illető, hogy átverték.

Egyébként sem hiszem, hogy csak a pasik barkácsolnak stratégiát. Egy intelligens nő is előre látja a dolgokat, és terv szerint éli az életét, csak a szerelmes naiv kislány az, aki spontán ugrik bele a kapcsolatokban.

"De szerintem nagyon nem mindegy, hogy pénzért vagyok valakivel, vagy azért mert a személyisége szórakoztat, megnyugtat és érzelmileg feltölt"

Pénzből élünk. Ha szegény családba születtél, akkor te is tudod, hogy a pénz a fontos. Tudod, hogy milyen rossz, amikor nem tudsz megvenni egy chipset sem, mert pár száz forintod sincs.

Ebből fakadóan teljesen normális, hogy valaki összeáll egy gazdag pasival/nővel, és rendbe teszi az életét.

Aztán ráér majd azon gondolkodni, hogy az illető megfelel-e neki hosszútávra mint ember, vagy sem.

Lehet, hogy ez kegyetlenül hangzik, de az emberi élet nem mindenki számára cukormáz, nem mindenki született olyan családba, aminek következtében a legnagyobb gondja az, hogy hogyan legyen egy jó párkapcsolata. Ez csak a gazdagok gondja, az átlag embernek vannak ennél nagyobb baja is.

A topokit a magán részéről lezártnak tekintem.

2022. okt. 7. 08:59
 40/50 A kérdező kommentje:
*topikot
2022. okt. 7. 09:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!