Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik régóta ismerték egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta ismerték egymást mielőtt összejöttetek! Mi billentette át a dolgot?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 08:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon jó kérdés, nekem is éppen aktuális. Mi már sok éve ismerjük egymást, egy kisebb városban élünk, tudjuk egymásról ki hol lakik, kik a szülei, ki hol dolgozik. Facebookon is régóta ismerősei vagyunk egymásnak de semmi extra nem történt, eddig. Egyszerűen véletlenül összefutottunk, összeakadt a tekintetünk és mintha felkapcsoltak volna valamit mindkettőnkben. Ez nagyon nyálasan hangzik, tudom, de tényleg ennyi. Elkezdtünk nagyon sokat beszélgetni és rájöttünk mennyire sok közös van bennünk, hasonlóan látunk dolgokat. Erős vonzalmat is éreztünk a szimpátia mellett, aztán nem sokkal később lefeküdtünk. A szex is nagyon jó mindkettőnknek. Mi mondjuk már 30+osak vagyunk, lehet meg kellett érnünk ahhoz, hogy így felfigyeljünk egymásra, tényleg nem tudom.

De a kérdés nagyon jó Kérdező, szívesen olvasnám még mások tapasztalatait. Te is ilyen helyzetben vagy most?

2022. szept. 30. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!