Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik régóta ismerték egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta ismerték egymást mielőtt összejöttetek! Mi billentette át a dolgot?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 08:49
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy szet offoltad a kérdésem, újra.

Ahol te megjelensz ott csak írod írod írod a sztorijaidat, szörnyű.

De hogy azt, hogy mindenki megakar dugni ekkora dicsőségnek érzed, na ott tényleg van baj a fejedben..

Férfiak között dolgozok, szerintem minddel lefeküdhetnék, sose gondoltam erre úgy, hogy emiatt lennék olyan csuda jó nő.

2022. szept. 30. 13:30
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
A válaszadok irkalnak itt olyat hogy ettol csoda jo nő vki hogy a ferfiak ilyenek.nem en.
2022. szept. 30. 14:03
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

Meg te hiszed ezt dicsőségnek. Itt mindenki a saját gondolatait akarná rám huzni.

En csak anbyit irtam körbe hogy a pasik legtöbbje egy csettintés csak. Barkit hivok ugrik. A válaszadok meg ettol kaptak verszemet.

2022. szept. 30. 14:12
 24/31 A kérdező kommentje:

Akkor kérdést tévesztettél vagy hol látod, hogy azt kérdeztem volna, hogy nők titeket hányan akarnak megdugni?

Nem volt kérdés ez, mi ez a közlés kényszer?

2022. szept. 30. 15:09
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

A kerdes az vokt hogy akik régota ismerik egymast mi billentette át oda hogy osszejonnek.

Erre irtam annyit kb hogy felhivtam. Ennyi kell csak. Barkihez.

Ebbol meg aztán mindent kihoztak amit nem is gondoltam volna. De ők igen.

2022. szept. 30. 15:13
 26/31 A kérdező kommentje:
Így van ez volt a kérdés erre te kisregényt írsz arról, hogy mindenki dugna veled. Ez kényszer.
2022. szept. 30. 15:18
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenek hogy akkor biztos mindenkivel lefekszem, meg beképzelt vagyok es nárcisztikus meg nekem ez dicsőség. Az nem tűnik fel senkinek hogy ezt mind ŐK gondolják bele es teszik hozzá. És nem én. Mindenkinek van egy saját szemuvege amivel a vilagot nézik. Az övék ez. Nem vagyok sem beképzelt sem nárci sem mindenkivel lefekvős meg stb.

En csak annyit irtam hogy FELHÍVTAM es ennyi, csettintéspasi a legtöbb.

De amugy en azojra utazim akik nem könnyen kaohatok. Mert a csettintéses pasikban en speciel nem is bízom meg, egyaltalán nem. Akiket én vihetek azt bárki. Kéne olyan a fenének.

2022. szept. 30. 15:19
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
#27! Akkor próbáld meg értelmezni a kérdést. "mielőtt ÖSSZEJÖTTETEK". Összejöttél a nyomozóval? Nem. Akkor mi köze a kérdéshez???
2022. szept. 30. 17:53
 29/31 A kérdező kommentje:

Hagyd.. ő olyan mindenki hülye csak én vagyok helikopter típus..

A kérdései zöme olyan férfiakról szól akik nem túl főnyeremények. Erre büszke, hogy ilyeneknek kell.

100an mondják neki, hogy ő beszél hülyeséget és akkor sem hiszi el.

2022. szept. 30. 21:27
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

#29! Tudom, komplett gyűjteményem van a kérdéseiből. Mentálisan beteg szegény. Mondjuk én is, mert még mindig szoktam neki válaszolni, pedig tudom, hogy menthetetlen 😂 Mindegy, szeretem a kihívásokat. Ez van.

2022. szept. 30. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!