Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik újra összejöttettek az exetekkel szakítás után. Az újra összejövés után mennyi idő után hangzott el újra a szeretlek szó? Egyáltalán elhangzott újra?
Mi állandóan mondjuk meg sem szűnt eleve.
Kaocsolatban is napi többször is mondtuk az erzelmek kifejezésére mindig adott a párom, szakitasnál sem az volt a baj hogy ne szeretnénk egymást, veszekedések alatt is ugy tettük le hogy szeretlekimádlak, szakitás után is ha beszélunk is megy a szeretlekimadlak, ha kibékülünk is ugyanugy menne.
Halálunkig szeretjuk egymást akkor is, ha elválnak utjaink. 80 évesen is írnánk egymásnak hogy szeretlek ha kulon vagyunk is.
Nalunk nem a szerelemmel szeretéssel van a gond. Soha nem is azzal volt.
Tinikorunkban is szerettuk egymast. De nem voltunk egyutt normalisan.
Husz felett jartunk es ugyanugy szerettuk akkor is egymást mint tinikorunkban.
A sziv nem felejt egyikünknél sem.
Folyt Elengedő szerelem van nálunk. Vagy mi is lehet ez.
Szeretem akkor is ha nincs velem szeretem akkor is ha nem mukodik egyutt. Szeretem akkor is ha nem passzolunk csak. Ő is ugyanugy.
volt ilyen kapcsolatom, sokszor szakítottunk és minden egyes alkalommal már kevésbé bíztam a szerelmünkben és az érzéseinkben. Hiába voltak érzések, később jött a megcsalás, érzelmi zsarolás, kontrollmánia...már nem volt olyan mint előtte. Utólag azt kívánom, bár első alkalommal szakítottunk volna, megmaradt volna emlékül a szép, mert így az teljesen elhalványul.
De mondjuk sokat tanultam belőle, a következő kapcsolatommal óvatosabb és nyugodtabb lettem én is - házzasság lett belőle és soha nem akartunk a 7 év alatt szakítani, még akkor sem ha voltak nehezebb időszakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!