Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik újra összejöttettek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik újra összejöttettek az exetekkel szakítás után. Az újra összejövés után mennyi idő után hangzott el újra a szeretlek szó? Egyáltalán elhangzott újra?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után mondtátok ki újra? Vagy egyáltalán előkerült újra ez a szó? Illetve az összejövés után mennyi idő után jöttek el újra az érzelmek, annak kinyilvánítása, ha előjött? Leginkább itt most arra az esetre gondolok mikor nem haraggal váltak el egymástól.

2022. júl. 26. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Kevés az info egy reális véleményhez
2022. júl. 26. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Mi állandóan mondjuk meg sem szűnt eleve.

Kaocsolatban is napi többször is mondtuk az erzelmek kifejezésére mindig adott a párom, szakitasnál sem az volt a baj hogy ne szeretnénk egymást, veszekedések alatt is ugy tettük le hogy szeretlekimádlak, szakitás után is ha beszélunk is megy a szeretlekimadlak, ha kibékülünk is ugyanugy menne.

Halálunkig szeretjuk egymást akkor is, ha elválnak utjaink. 80 évesen is írnánk egymásnak hogy szeretlek ha kulon vagyunk is.

Nalunk nem a szerelemmel szeretéssel van a gond. Soha nem is azzal volt.

Tinikorunkban is szerettuk egymast. De nem voltunk egyutt normalisan.

Husz felett jartunk es ugyanugy szerettuk akkor is egymást mint tinikorunkban.

A sziv nem felejt egyikünknél sem.

2022. júl. 26. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Folyt Elengedő szerelem van nálunk. Vagy mi is lehet ez.

Szeretem akkor is ha nincs velem szeretem akkor is ha nem mukodik egyutt. Szeretem akkor is ha nem passzolunk csak. Ő is ugyanugy.

2022. júl. 26. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 héttel később már újra mondtuk. Mert nem múlt el, nem változott.
2022. júl. 26. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Mi először sose mondtuk, úgymond "macska egér játékot" játszottunk, mint valami taknyos gyerekek 😃Úgy éreztük nem illünk össze, sexben se hajlottunk annyira csak monotonitás volt, de mégsem akartuk egymást elengedni, nem értettük miért. Üzenetben mentünk szét, tiltás minden játszott, csak 5 hónap volt. Amikor szétmentünk nem is tartottuk a kapcsolatot.Haragudtam rá, ő is rám mert életében én voltam az első nő akit nem tudott gyorsan meghódítani úgy ahogy eddigi nőit(rögtön hozzáköltöztek, megvetettek vele mindent s helyeselték h füvezik, csak őt hallgatták telefonon is stb.. - én nem) . Aztán kb 4 hónap múlva megkeresett. Sokat beszélgettünk (szakítás előtt nem), mindketten változtunk lejjebb adtunk a büszkeségünkből, ő letette a fűvet, én a félelmeimet. Talizgattunk, nagyon jó volt látni, hiányzott. Nagyon szeretem s ő is. Ezt végre békülésünkkor bevallottuk egymásnak is. A sex is nagyon jó lett, tudunk sokat beszélgetni. 1éve vagyunk újra együtt, hozzá költöztem, állást váltottam. Eddig minden rendben.
2022. júl. 26. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

volt ilyen kapcsolatom, sokszor szakítottunk és minden egyes alkalommal már kevésbé bíztam a szerelmünkben és az érzéseinkben. Hiába voltak érzések, később jött a megcsalás, érzelmi zsarolás, kontrollmánia...már nem volt olyan mint előtte. Utólag azt kívánom, bár első alkalommal szakítottunk volna, megmaradt volna emlékül a szép, mert így az teljesen elhalványul.

De mondjuk sokat tanultam belőle, a következő kapcsolatommal óvatosabb és nyugodtabb lettem én is - házzasság lett belőle és soha nem akartunk a 7 év alatt szakítani, még akkor sem ha voltak nehezebb időszakok.

2022. júl. 28. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hangzott el. Végül újra szakítottunk, nagyon csúnyán. Jobb lett volna újra se kezdeni.
2022. aug. 8. 00:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Szakítás előtt elhangzott, miután összejöttünk újra, soha. 11 hónap alatt. A második szakítás sokkal csúnyább is volt.
2022. szept. 2. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!