Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik régóta ismerték egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta ismerték egymást mielőtt összejöttetek! Mi billentette át a dolgot?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 08:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
90%
A nadrágomon keresztül megfogta a péniszemet. Ez számomra egyértelmű utalás volt koitálási szándékára vonatkozóan, amely nem sokkal később megvalósulásra – majd rendszeressé válásra is került.
2022. szept. 30. 08:55
 2/31 anonim ***** válasza:
12%

Én.

Általában minden pasi ugrana rám.tőlem függ az, kivel nyitok ismerkedésre, kapcsolatra, vagy kivel megyek tovább a baráti- vagy szexalapon túl kapcsolat felé, kivel nem.

Szexre mindegyik ugrik, egy csettintések csak. Aztán vagy megtartom vagy nem.

Konkrét példa:

Tinin összejottem egy sráccal. De nagyon az elején voltunk még nem tudtuk hogy ebből lesz e járás vagy laza kapcsolat marad csak.

Aztán rányomult a bnőm csak heccből egotuningból(bnőmnek nem kellett mert barátja van de direkt flörtölt vele stb), és igy a bnőmre kezdett nyomulni az orrom előtt és elhivni randira stb. Bnőm persze offolta a francba röhögve. Meg én is. Olyan szinten megsértődtem, hogy kb 10 évig lesz.rtam.

10 év mulva viszont szakítottam egy sráccal és sokat sírtam miatta ezért felhívtam a tinikori srácot hogy jó lesz majd inni, bulizni meg vigasznak, pótléknak, lelkiszemetesnek, meg túlélni a szakítást. Ezt meg is mondtam neki hogy kérnék tőle pár hónapot velem inni bulizni velem lenni mig a szakitást kiheverem. Azt mondta rendben van. De ő nem pár hónapokat akar velem lenni hanem éveket. Ezen röhögtem is.

Aztán már első naptól komolyan vett, szülői haveri bemutatások, első naptól teljesen komolyan és HŰSÉGBEN jár velem. Sokat bizonyított nekem. És ő maga is meglepődött, hogy ilyen nagy szerelem lett belőle.

2022. szept. 30. 08:57
 3/31 anonim ***** válasza:
98%
Még egyik exemnek volt a legjobb barátnője évekkel ezelőtt. Akkor összebarátkoztunk, aztán nagyon sokáig legjobb barátok voltunk. Egyszer aztán, amikor mindkettőnk már évek óta magányos volt, gondoltuk, beiktathatnánk egy "kalandot". Úgy is lett. Aztán... úgy alakult, hogy ekkor összejöttünk. Végülis évek óta ismerjük egymást, bízunk egymásban, jól kijövünk, emellett a külső vonzalom is megvan, és azon az éjszakán valami hiehtetlen érzés volt együtt lenni vele. Nem is a fizikai élvezet miatt, hanem érzelmileg. Tudom, nem szokványos módja a párkapcsolat kialakításának, és én sem gondoltam volna, hogy valaha egy kalandból komoly kapcsolatom lesz, de 2 éve már tökéletesen működik. ;-)
2022. szept. 30. 09:13
 4/31 anonim ***** válasza:
0%

Hiába a lepont ez tény.

Aki miatt sírtam az is vár vissza, nem győz udvarolni, bókolni.

Ő is egy csettintés lenne csak. De nem érdemel meg engem. Szemét aljadék volt.

(2)

2022. szept. 30. 09:37
 5/31 anonim ***** válasza:
91%
Tulajdonképpen nem tudnám megmondani. 3 éve ismertük egymást akkor, nem tudom mi történt pontosan.
2022. szept. 30. 09:40
 6/31 anonim ***** válasza:
93%
4. Nem érzed gáznak még egy kommentet szentelni az azzal való hencegésnek, hogy „rád nagyon sok férfinek feláll a hímvesszője”? Értem én, hogy ezzel a többi (szerencsétlenebb, esetleg előnytelenebb külsővel rendelkező) nő előtt pózolsz, csak jelzem, hogy ez a „női péniszméregetés” ugyanolyan kínos, mint férfiaknál „hány nőt k.rtam meg” esete.
2022. szept. 30. 09:45
 7/31 anonim ***** válasza:
91%
#6! Addig jó, amíg csak válaszol. A "kérdései" még rosszabbak. Azok is csak arról szólnak, hogy ő a legjobb nő a világon, és naponta ír párat. Enyhén szólva nárcisztikus a kislány.
2022. szept. 30. 09:53
 8/31 anonim ***** válasza:
6%

Most az mi olyan hihetetlen hogy összejövök valakivel tinikorombol huszonévesen?

Mit kell ezen lepontozni?

2022. szept. 30. 09:54
 9/31 anonim ***** válasza:
91%
7. Ez inkább valami elcseszett önbizalomhiány lehet. A csettintésre péniszhez jutás világgá kürtölésének körülbelül annyi sportértéke van, mint az „én azt a nőt is de megb.sznám” dumáknak. A trófeaként péniszeket gyűjtögetés bizonyos társadalmi rétegeknél nem a „sokan használták a testemet”-et jelenti, hanem „jó nő vagyok” bizonyságot nyerését. Kinek mi a kultúra, ugye…
2022. szept. 30. 10:01
 10/31 anonim ***** válasza:
90%

#9! Igen, valószínűleg abból lehet. Több sebből vérzik a válaszoló, csak egy pszichológus tudna segíteni rajta.

2022. szept. 30. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!